CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Κάναμε το πρώτο βήμα"

Αλέγκρι: "Κάναμε το πρώτο βήμα"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι δήλωσε ότι η Γιουβέντους απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ.

Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ στην έδρα της στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η "Μεγάλη Κυρία" είχε υπομονή και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι της κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ιταλικής ομάδας Μάσιμο Αλέγκρι.

" Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη αλλά πάνω απ' όλα παίξαμε καλά. Είχαμε ορισμένα αμυντικά προβλήματα όταν μας πίεσαν στο κέντρο. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπουφόν δεν έκανε καμία επέμβαση. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη, αν και γνωρίζουμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε στον δεύτερο γύρο.

Δεν ανησυχώ για τον επαναληπτικό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ σε αυτό το επίπεδο αγωνίζεσαι εναντίον των καλυτέρων ομάδων στην Ευρώπη και πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και οργανωτική στην άμυνα. Πρέπει να βρεις τις αδυναμίες των αντιπάλων και να τις εκμεταλλευθείς".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ