ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Δουλεύουμε για να κάνουμε δυνατό το αδύνατο"

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη © 2023 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Μάσιμο Αλεγκρι θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά από το προσπέρασμα της Ίντερ, τονίζοντας πως στόχος της Γιουβέντους είναι να αποκτήσει μία σημαντική διαφορά από την 5η θέση της βαθμολογίας για να βγει στο νέο Champions League.

Η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από την Απουλία επικρατώντας με 3-0 της Λέτσε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς (2 γκολ) όμως όσοι περίμεναν από τον Μάσιμο Αλέγκρι να ξεστομίσει την... απαγορευμένη λέξη "σκουντέτο" έπειτα από την αναρρίχηση στην κορυφή (έστω και με ματς περισσότερο) άδικα το έκαναν.

Παρά το γεγονός πως οι μπιανκονέρι τρέχουν με σπασμένα φρένα εδώ και καιρό και δείχνουν ικανοί να προλάβουν την Ίντερ και να κόψουν εκείνοι πρώτοι το νήμα, ο έμπειρος προπονητής κράτησε χαμηλά τον πήχη για να διώξει την οποιαδήποτε πίεση.

"Τι αντίκτυπο έχει το γεγονός πως η Γιουβέντους είναι πρώτη. Το ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κάτι το αδύνατο. Θα πρέπει να έχουμε τη σκέψη πως δουλεύουμε για να κάνουμε δυνατά τα αδύνατα πράγματα", τόνισε ο Αλέγκρι μετά από την 300η νίκη του ως προπονητής στην Serie A, για να προσθέσει με νόημα:

"Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και έπειτα όποιος έχει πάει καλύτερα να του δώσουμε συγχαρητήρια. Όταν γύρισα στο Τορίνο πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε αμέσως στις επιτυχίες αλλά δεν ήταν έτσι.

Η πορεία μας άρχισε το 2021, είναι μία δουλειά που έρχεται από μακριά ενώ φέτος ήρθε και ο Κριστιάνο Τζούντολι (σ.σ. ποδοσφαιρικός διευθυντής) που μας έδωσε μία σημαντική βοήθεια.

Ήταν σημαντικό για μας να φτάσουμε στο ντέρμπι με την Ίντερ (σ.σ. στις 4 Φεβρουαρίου στο Μιλανο) έχοντας καλή θέση αλλά εμείς συνεχίζουμε κοιτάζοντας την απόσταση που έχουμε από τον 5ο της βαθμολογίας".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ