ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αλάμπα: "Ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με τη θρυλική λευκή φανέλα"

Ο Νταβίντ Αλάμπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν κόντρα στην Ατλέτικο για το Champions League.
Ο Νταβίντ Αλάμπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν κόντρα στην Ατλέτικο © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Αλάμπα είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Ρεάλ και μέσω ανάρτησής του στα social media εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας της Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα της Παρασκευής (28/5) ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Νταβίντ Αλάμπα. Ο 28χρονος Αυστριακός αριστερός μπακ, που ήταν μέλος της Μπάγερν Μονάχου για πάνω από μία δεκαετία, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς που έληγε στο τέλος της σεζόν και έμεινε ελεύθερος, μετακομίζοντας στη Μαδρίτη.

Ο Αλάμπα έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας με διόλου ευκαταφρόνητες αποδοχές, καθώς ετησίως θα λαμβάνει το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενθουσιασμένος ο Αλάμπα

Ο Αυστριακός μπακ με ανάρτησή του στα social media δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στους "μερένγκες", ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ρεάλ, μπροστά στο κοινό της ομάδας.

"Άφησα μία σπουδαία ομάδα, για μία άλλη. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από τόσα χρόνια στο Μόναχο, θα αντιμετωπίσω αυτή τη νέα πρόκληση και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να συνεχίσω την ιστορία αυτής της ιδιαίτερης ομάδας.

Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με τη θρυλική λευκή φανέλα, μπροστά σε όλους εσάς, τους οπαδούς της Ρεάλ. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εμπειρία θα είναι γεμάτη από επιτυχίες. Μαζί με όλους τους Μαδριδίστας. Πάμε!" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ