ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλάμπα

Ο Νταβίντ Αλάμπα με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας (22 Μαΐου 2021)
Ο Νταβίντ Αλάμπα με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας (22 Μαΐου 2021) @ 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε επισημότητα είναι ο Νταβίντ Αλάμπα, με τον πρωήν αμυντικό της Μπάγερν να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους μερένγκες μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Μία από τις σημαντικότερες φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές σε όλη την Ευρώπη ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής (28/5) η Ρεάλ, κάνοντας δικό της τον Νταβίντ Αλάμπα.

Ο 28χρονος Αυστριακός αριστερός μπακ, που ήταν μέλος της Μπάγερν Μονάχου για πάνω από μία δεκαετία, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς που έληγε στο τέλος της σεζόν και έμεινε ελεύθερος, για να επιλέξει έτσι εκείνος την ομάδα της αρεσκείας του και να έρχεται σε συμφωνία με τους Μαδριλένους.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλάμπα έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας με διόλου ευκαταφρόνητες αποδοχές, αφου για κάθε χρόνο του συμβολαίου του θα αυξάνει κατά 12 εκατομμύρια ευρώ τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αυστριακός αμυντικός φόρεσε συνολικά για 431 ματς τη φανέλα της Μπάγερν, με την οποία κατέκτησε συνολικά 27 τίτλους, εκ των οποίων δύο Champions League, το 2013 και το 2020.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ