ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Αλ Σαούντ: "Νικήστε τον Ολυμπιακό"

Αλ Σαούντ: "Νικήστε τον Ολυμπιακό"

Σύνθημα για διπλό στο "Καραϊσκάκης" έδωσε ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ με επίσημη τοποθέτηση του. Αναφέρθηκε αναλυτικά στους λόγους που έχει καθυστερήσει η άφιξη του και έδωσε συγχαρητήρια στον Φερέιρα και στους παίκτες του.

Ο Σαουδάραβας υποψήφιος μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις διαδικαστικές λεπτομέρειες που αφορούν τη μεταβίβαση της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για... πριμ (επιβράβευση όπως τόνισε χαρακτηριστικά) σε περίπτωση νίκης επί του Ολυμπιακού.

Νωρίτερα ο Βλάσης Τσάκας με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο όνομα . Και χαρακτηριστικά αποκάλυψε ότι οι "πράσινοι" έχουν συμφωνήσει ήδη με τον Ροναλντίνιο! Διαβάστε τι είπε και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου σταρ.

Το Sport24.gr είχε γράψει από το βράδυ της Κυριακής για τις προθέσεις του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ, που είχε αποφασίσει να δώσει πριμ σε περίπτωση νίκης στο ντέρμπι του Σαββάτου .

Αλ Σαούντ: "Νικήστε τον Ολυμπιακό"

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Πρίγκιπα

Αναλυτικά:

Η πρόσφατη θρησκευτική μας περίοδος και άλλες υποχρεώσεις, δεν μας άφησαν να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της υπογραφής του MoU και τις δύο σπουδαίες νίκες της ομάδας μας, επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Επίσης, η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν μας επέτρεψε να πανηγυρίσουμε, αλλά αναμένουμε πλέον από τη νέα Κυβέρνηση να μας δώσει μία λύση.

Σε αυτό το πλαίσιο, επίσης περιμένουμε από τη νέα Κυβέρνηση να τηρήσει την υπόσχεση που ήδη έχει δώσει και να αλλάξει τον ισχύον νόμο, ώστε να μας επιτρέψει να συμμετέχουμε απ' ευθείας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτσι, αφού οι συνεργάτες μας ολοκληρώσουν τον τρέχον έλεγχο (οικονομικό και νομικό) στα στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πλευρά μας είναι έτοιμη να εκπληρώσει κάθε υποχρέωση της που πηγάζει από το MoU, περιμένοντας και τη θετική απάντηση της ελληνικής Κυβέρνησης στο αίτημα μας.

Τέλος, αφού συγχαρούμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας, εύχομαι και ζητάω άλλη μία μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στις 19 Νοεμβρίου.

Η επιβράβευση για αυτή, θα ανακοινωθεί μόλις βρεθώ στην Ελλάδα, σύντομα, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Η αυτού εξοχότης



Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ"
.

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ