ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αλ Χιλάλ - Αλ Νασρ 3-0: Ισοπεδωτική ήττα για την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο με παράπονα για τη διαιτησία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Αλ Νασρ στο AFC Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Αλ Νασρ στο AFC Champions League © 2023 VAHID SALEMI / AP IMAGES

Η Αλ Χιλάλ πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Αλ Νασρ με 3-0 και διεύρυνε τη διαφορά στους επτά βαθμούς, με τους Μίτροβιτς και Σάβιτς να είναι οι πρωταγωνιστές σ' ένα ματς όπου υπήρχε ένταση κι η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει παράπονα για τη διαιτησία.

Η Αλ Χιλάλ διέλυσε την Αλ Νασρ με 3-0 εντός έδρας και πλέον η ομάδα του Κρτιστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. Το ντέρμπι της Σαουδικής Αραβία είχε αρκετή ένταση, με τον Πορτογάλο σταρ να στέλνει φιλιά στους οπαδούς που φώναζαν "Μέσι, Μέσι", ενώ είχε κι έντονο διάλόγο στο φινάλε με τον πρόεδρο των γηπεδούχων.

Στο ημίχρονο οι δύο ομάδές πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0, παρότι αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες να βρουν δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τελικά το σκορ στο 64' με την κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο CR7 έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με το σουτ του να καταλήξει άουτ.

Στο 74ο λεπτό του αγώνα ο Σαντίο Μανέ έβγαλε τη σέντρα, με τον Ρονάλντο να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας 1-1.

Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Πορτογάλος ήταν σε θέση οφσάιντ, με τις αντιδράσεις των ανθρώπων την Αλ Νασρ να είναι έντονες.

Λίγο πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας ο Μίτροβιτς έπιασε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ κι έκανε το 2-0 στο 89'. Τρία λεπτά μετά πέτυχε και δεύτερο τέρμα, σφραγίζοντας τη νίκη της Αλ Χιλάλ με το επιβλητικό 3-0.

Η Αλ Νασρ είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, με τον Λουίς Κάστρο να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου:

"Το πιο περίεργο από όλα ήταν ότι ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR για να δει τις φάσεις. Είμαι ο πρώτος κι ο τελευταίος υπεύθυνος για τη σημερινή ήττα. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε εδώ.

Υπήρχαν δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Αλ Νασρ και το δεύτερο γκολ της Αλ Χιλάλ δεν έπρεπε να μετρήσει. Η ίδια κίνηση που χάρισε στην Αλ Χιλάλ ένα γκολ εναντίον της Αλ Ιτιχάντ στο AFC Champions League συνέβη ξανά σήμερα και μέτρησε για αυτούς.

Είναι φυσιολογικό να σπρώξει ο επιθετικός τον παίκτη μας, να σκοράρει κι ο διαιτητής να μην το βλέπει; Το VAR πρέπει να το δει αυτό. Εάν πρόκειται να κερδίσετε, κάντε το με την αξία σας. Ελπίζω η διοίκηση της Αλ Νασρ να ζητήσει από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας να σταματήσει αυτού του είδους τα λάθη στη διαιτησία", υποστήριξε.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ