ΠΑΟΚ

Άκπομ: "Θέλω να παραμείνω ταπεινός και προσγειωμένος"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ KOSTAS VILLA) MOTIONTEAM

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ, παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP της αναμέτρησης. Τι δήλωσε μετά τον αγώνα, καθώς και οι Μάτος και Σάκχοφ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Τσούμπα Άκπομ ήταν πρωταγωνιστής στο 4-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP. Ο ίδιος και μίλησε για τα γκολ που σημείωσε, αλλά και τα δύσκολα βράδια που πέρασε μετά τα γκολ που του ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και για το βραβείο και για το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα να νικήσει, η ομάδα είναι πάνω από όλα. Δε βιάστηκα να σκοραρω, αλλά από εδώ και πέρα θέλω να πετύχω περισσότερα τέρματα. Στην αρχή δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τα γκολ που ακυρώθηκαν. Είμαι όμως θετικός άνθρωπος, τα αφήνω όλα πίσω και προσπαθώ για το καλύτερο.

Στη διακοπή ήμασταν με τις οικογένειες μας, κάναμε διάλειμμα ηρέμησαμε και πλέον έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι με νέους συμπαίκτες και να μαθαίνω το παιχνίδι τους. Ειχα χημεία με τον Πριγιοβιτς και πιστεύω θα έχω και με τον Σβιντέρσκι. Ο Ζαμπα είναι αδερφός μου και συνεννοούμαστε αν και δεν μιλάει καλά αγγλικά. Για εμάς η ομάδα είναι πάνω απο όλα", ανέφερε ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος μίλησε και στη NOVA:

Για τα γκολ που του ακυρώθηκαν: "Ήμουν πάρα πολύ εκνευρισμένο και αναστατωμένος, αλλά απέκτησα κίνητρο για να τα καταφέρω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και για την ομάδα που κέρδισε".

Για το ότι λογίζεται ως βασικός: "Το μόνο που θέλω είναι να παραμείνω ταπεινός. Είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να παραμείνω προσγειωμένος".

Για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ: "Η κύρια ιδέα που είχαμε μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".

Για το τι έχει αλλάξει για τον ίδιο στον ΠΑΟΚ: "Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και ένα από αυτά είναι η στήριξη του κόσμου, που την εισπράττω καθημερινά. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα και να παραμείνω προσγειωμένος".

Για τις συμβουλές του προπονητή του: "Ο κόουτς μου είπε ότι του αρέσει ο τρόπος που παίζω, αλλά πρέπει να αγωνίζομαι με υπομονή. Στην αρχή είχα εκνευριστεί, αλλά τώρα καταλαβαίνω τι μου ζήτησε και τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του".

Για το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ: "Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μπορώ να πω μετά βεβαιώτητας ότι είμαι ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ".

ΜΑΤΟΣ: "ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ"

Ο Λέο Μάτος, μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως πάντα η ομάδα του είναι καλύτερη στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ σχολιάσε την επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε στο. Δικέφαλο.

"Μετά την Μπενφίκα δεν είχαμε τις ίδιες δυνάμεις, πάντα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος", είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ.

Για το πρώτο τέρμα και αν ο ίδιος είχε ανάγκη να σκοράρει: "Νομίζω ότι ήταν το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τον αγώνα, κόντρα στον ΟΦΗ είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια, μετά το πρώτο γκολ που πετύχαμε, πιστεύω ότι το παιχνίδι άνοιξε".

Πήγα στον Κριστιάν Μπάτσι να πανηγυρίσω το γκολ καθώς μου είπε πριν το παιχνίδι ότι αισθάνεται πως θα σκοράρω. Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις και μας μάλωνε που δεν σκοράραμε στα τελευταία παιχνίδια".

Για την επιστροφή του Ενρίκε και το γεγονός ότι γίνονται τέσσερις οι Βραζιλιάνοι: "Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι πολύ καλός μου φίλος. Συζητούσαμε και μου έλεγε ότι θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

ΣΑΚΧΟΦ: "ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ"

Στην επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να διατηρήσει στο ρόστερ τον ίδιο και τον Ελ Καντουρί, στάθηκε ο Εβγέν Σάκχοφ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Για το πώς είναι η ψυχολογία του ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και το κοιτάμε ξεχωριστά δεν κοιτάμε το μέλλον κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μετά κοιτάμε το μέλλον".

Για το αν συμφωνεί ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο βελτιωμένος: "Νομίζω ναι μας έχει βοηθήσει το διάστημα της διακοπής ηρέμησαμε και συνεχίζουμε".

Για την επιθυμία του Λουτσέσκου να παραμείνει ο ίδιος και ο Ελ Καντουρί: "Σίγουρα είναι πολυ θετικό για εμένα και τον Ελ Καντούρι ότι μας θέλει εδώ ο προπονητής, για αυτό θελουμε να φανούμε άξιοι σεβασμού".

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: "Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει αυτές τις 17 νίκες. Πρέπει να δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε κάθε παιχνίδι".

Για την παρουσία του στο βασικό σχήμα: "Το σημαντικό για εμένα δεν είναι πως παίζω εγώ αλλά πως παίζει η ομάδα από εκεί και πέρα μου αρέσει που παίζω δίπλα με τον Μαουρίσιο αλλά δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω παίκτες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ