ΠΑΟΚ

Άκπομ: "Πόλεμος τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ μίλησε για τα ντέρμπι στην Ελλάδα, ενώ παραδέχθηκε μέσω Instagram ότι το όνειρο του είναι να αγωνιστεί στην Premier League.

Ο Τσούμπα Άκπομ, σε live που έκανε στο Instagram, μίλησε για την καριέρα του, το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη και το πώς βιώνει την περίοδο αυτή της απομόνωσης λόγω κορονοϊού.

Ο φορ του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής πρότυπο για αυτόν δεν ήταν ο Τιερί Ανρί, όπως θα φαντάζονταν πολλοί, αλλά ο Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ όταν αγωνιζόταν στη Λιντς και ο καλύτερες συμπαίκτης του ο Αλέξις Σάντσες.

Για τα ποδοσφαιρικά όνειρα του είπε ότι θέλει να επιστρέψει και να παίξει στην πατρίδα του: "Θέλω να είμαι καλύτερος από την προηγούμενη σεζόν. Θέλω επίσης να κατακτήσω περισσότερα τρόπαια και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Σίγουρα θέλω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό είναι η Premier League. Η οικογένειά μου ζει στην Αγγλία, η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω σε αυτό".

Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα ντέρμπι, τα οποία χαρακτήρισε "πόλεμο": "Τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι πόλεμος. είναι τρέλα. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει στην Αγγλία. Έρχονται οι οπαδοί και μας λένε πρέπει να τους κερδίσετε και μετά δημιουργούν μια τρελή ατμόσφαιρα στο γήπεδο" ενώ για το πως περνά αυτές τις ημέρες είπε πως " δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο όλο αυτό. Πρέπει να γυμναζόμαστε στο σπίτι. Γενικά μου πολύ η Θεσσαλονίκη, μου αρέσουν τα πάντα στην πόλη".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Ο Πρίγιοβιτς μιλά με τον Σαββίδη για την επιστροφή του"
Poll: Ποια είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα στα επαγγελματικά χρόνια;
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ