ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αϊτόρ: "Το μόνο που έκανα, ήταν να πανηγυρίσω όπως ο Ντεουλοφέου"

2021-2022 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2021-2022 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αϊτόρ πήρε θέση για τον πανηγυρισμό του στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και ανέφερε πως μιμήθηκε αυτόν τον συμπατριώτη του, Ζεράρ Ντεολεφέου και πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν.

Ο Αϊτόρ ήταν αυτός που σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και χάρισε τη νίκη - τίτλο στον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών δέχθηκε και αντικείμενο στο χέρι, με τον Δικέφαλο να υποστηρίζει ότι ήταν προκλητικός ο πανηγυρισμός του. Ο Ισπανός εξτρέμ πήρε θέση μέσω Instagram, στην οποία πόσταρε και μια φωτογραφία του Ζεράρ Ντεολεφέου, τον οποίο μιμήθηκε όπως είπε ο ίδιος.

"Σχετικά με πληροφορίες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες θα ήθελα να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι έκανα κάποια προσβλητική χειρονομία εναντίον οποιουδήποτε κατά την διάρκεια του πανηγυρισμού για το γκολ που μας χάρισε το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο. Το μόνο που έκανα, ήταν να πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Ζέραρντ Ντεουλοφέου, συνάδελφος τον οποίον θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε τον ιδιο εκπρόσωπο.

Δεν θα ήθελα ένα γκολ σε μια τόσο σημαντική ημέρα για έμενα να λερωθεί από εντελώς εσφαλμένες πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω πως δημιουργείται φωτιά βασισμένη σε ψέματα σχετικά με τον τρόπο που ένας παίκτης πανηγυρίζει ένα γκολ. Σημείωσα ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον σύλλογό μου και για εμένα και δεν θέλησα να προσβάλλω την ευαισθησία κανενός. Στην διάρκεια τις καριέρας μου έχω πάντοτε σεβαστεί το ποδόσφαιρο, την ομάδα μου, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ