ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αιγάλεω-Αστέρας Τρίπολης 0-3

Αιγάλεω-Αστέρας Τρίπολης 0-3
Τσέζαρεκ

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού κέρδισε με 3-0 το Αιγάλεω

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το Αιγάλεω να έχει μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο τρίτο λεπτό απείλησε τον Αναστασόπουλο με τον Σκάρο στο 3'. Ο μέσος των γηπεδούχων βρέθηκε σε καλή θέση και επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στη συνέχεια ο Αστέρας ανέλαβε τον ρόλο "αφεντικού" στο ματς και στο 26' με τον Εστέβες απείλησε για πρώτη φορά τον Ταμπάση με δυνατό σουτ, που έκανε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώξει την μπάλα εντυπωσιακά. Δυο λεπτά αργότερα ο Ζεάν Κάρλος έκανε σουτ και αυτός από μακριά, με την μπάλα να βγαίνει άουτ.

Δεκάλεπτο φωτιά

Με δυο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά η ομάδα του Αστέρα πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μέρος, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Συγκεκριμένα στο 30' ο Εστέβες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, και ο Τζέραρεκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάση. Στο 41' ήταν η σειρά του Μπαστία να σκοράρει, καθώς με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του τερματοφύλακα του Αιγάλεω έκανε το 0-2, αφού προηγήθηκε λάθος συνεννόηση με τον Πάντιδο.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 36' οι γηπεδούχοι πήγαν να αντιδράσουν με τον Τσαμπούρη, όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο αόυτ.

Ξεκίνημα με γκολ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Το Αιγάλεω είχε την κατοχή της μπάλας και έβγαινε συνέχεια στην επίθεση, όμως ο πιο έμπειρος Αστέρας κατάφερε να κάνει το 0-3 στο 52', όταν ο Ουντόζι βρέθηκε σε καλή θέση και με δυνατό σουτ πέτυχε ένα όμορφο τέρμα.

Μετά το τρίτο γκολ του Αστέρα το παιχνίδι θύμιζε περισσότερο προπόνηση παρά επίσημο ματς, αφού και οι δυο ομάδες έριξαν πολύ τον ρυθμό τους και ουσιαστικά περίμεναν το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγάλεω (Χρήστος Μαϊμάνης): Ταμπάσης, Παυλίδης, Κοκκίνης, Ουμουρί, Παντίδος (46' Τρέχο), Σκάρος, Βελέτης (41' Ουλάι), Φρίμπονγκ, Βάσι (54' Μπερνιδάκης), Τσαμπούρης, Τσιρογιάννης.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (69' Ρόκας), Μαρσελάο(79' Μπαρτολίνο), Λαζαρίδης, Εστέβες, Λαδάκης, Μπαστία, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Ουντόζι, Τσέζαρεκ (Καούνος 59').




















TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ