ΑΕΛ

Αιχμές Γιαννακόπουλου για τον τραυματισμό του

Αιχμές Γιαννακόπουλου για τον τραυματισμό του
Γιαννακόπουλος

Αιχμές για την αποκατάσταση του τραυματισμού του άφησε ο Γιαννακόπουλος μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ

Το αποτέλεσμα της Κυριακής έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον προπονητή της Λάρισας Μαρίνο Ουζουνίδη, που βλέπει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του να παραμένει.
Η μεταγραφή ενός παίκτη με τα προσόντα του Ζουράφσκι ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί με το πρωτάθλημα να ξεκινά μόλις σε μια εβδομάδα.

Άρεσε ο Κουαντί

Στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε ο Πατρίκ Καουαντί άφησε καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ΑΕΛ, που σκέφτονται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Βέβαια ο 26χρονος αμυντικός έχει προτάσεις και από άλλου συλλόγους, κυριώς στην Γερμανία, όμως σε περίπτωση που τον θελήσει η Λάρισα δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Αιχμές από Γιαννακόπουλο

Λίγο μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Λάρισα και τον Οφη ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε για τον τραυματισμό του, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του ιατρικού τιμ.

"Ο τραυματισμός μου ξεκίνησε στους προσαγωγούς και στη συνέχεια είχα πόνους στη μέση μου. Αυτό έγiνε επειδή έτρεχε λάθος στην αποκατάσταση. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος και αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξα πάνω από 45 λεπτά", είπε ο Stelios.















TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ