ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αγωνία στην Μπαρτσελόνα για Μέσι

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi holds his leg during the Champions League quarter-final football match between Paris Saint-Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris on April 2, 2013.     AFP PHOTO / FRANCK FIFEFRANCK FIFE/AFP/Getty Images
Μέσι AFP/GETTY IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Παρί και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για μυικό τραυματισμό στο δεξί πόδι. Την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του (video)

Η Παρί Ζαν Ζερμέν κατάφερε στο 93ο λεπτό να ισοφαρίσει την Μπαρτσελόνα και να αναπτερώσει τις (όποιες) ελπίδες της για πρόκριση στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν μάλιστα στον επαναληπτικό της Ισπανίας δεν αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα για τους Παριζιάνους.

Ο Αργεντινός άσος αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο site της Μπαρτσελόνα υπέστη έναν μυικό τραυματισμό στο δεξί πόδι (στον δικέφαλο).

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την Τετάρτη, όταν και ο Μέσι θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Στην Ισπανία πάντως δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Μέσι

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ