ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για Μάτος, Ν' Ντόι

Αγωνία για Μάτος, Ν' Ντόι
Ν' Ντόι, Παναθηναϊκός

Ο Πεσέιρο περιμένει την σημερινή προπόνηση για να δει αν θα έχει στη Νέα Σμύρνη τους Μάτος-Ν' Ντόι

Οι δύο απόντες από τυο νικηφόρο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο -ίσως- και να απουσιάσουν από το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο, αφού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης.
Τόσο ο Βραζιλιάνος μέσος όσο και ο Σενεγαλέζος επιθετικός οι οποίοι δεν βοήθησαν το "τριφύλλι" στην προσπάθειά του κόντρα στον "Γηραιό" και η εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρά την νίκη ήταν για άλλο ένα παιχνίδι κατώτερη των περιστάσεων.

Οι δύο πολύτιμες λύσεις στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού θα φανεί αν μπορούν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας, με την συμμετοχή τους ή όχι στο σημερινό κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Κανονικά ο Γκούμας....

Στα ευχάριστα νέα για τον 47χρονο τεχνικό είναι η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης του Γιάννη Γκούμα. Ο διεθνής αμυντικός των "πράσινων" ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε εκ νέου στην διάθεση του κ. Πεσέιρο που εκτός από τους Μόρις και Σαριέγκι έχει ακόμα μια λύση στα πλάνα της αμυντικής του γραμμής.

Τακτική και πίεση... αλλά Κατσαμπή


Στο αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής μέρα οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" άρχισαν την προπόνηση με ζέσταμα, ασκήσεις στις πάσες και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Στην συνέχεια δούλεψαν πάνω στην τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι με χρήση τριών εστιών και τελειώματα υπό πίεση με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει ιδαίτερη έμφαση στον τομέα αυτό.

"Ανοικτή" η τελευταία

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού (18:00) πριν από το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης θα γίνει ανοικτή για τα ΜΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ. Μια ώρα νωρίτερα ενας παίκτης του συλλόγου θα μιλήσει στους εκπροσώπους των Μέσων για το ματς της Νέας Σμύρνης και την πορεία της ομάδας.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ