ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Άγνοια Ίγκορ ντε Σόουζα για Κάντιθ

Άγνοια Ίγκορ ντε Σόουζα για Κάντιθ
Ίγκορ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ισπανοί εξακολουθούν να επισημαίνουν ότι ο Ίγκορ ντε Σόουζα είναι η πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, αλλά ο ίδιος εκφράζει άγνοια για το ενδιαφέρον τους. Μοναδικός απών ο Τζάνης.

Και την Πέμπτη (14/1) γράφτηκε στην Ισπανία ότι ο Ίγκορ ντε Σόουζα του Πανθρακικού είναι η πρώτη επιλογή της Κάντιθ για την επίθεση. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "El Desmarque", ο 35χρονος Βραζιλιάνος είναι ο διακαής πόθος του προπονητή Κλαούντιο Μπαραγάν.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο πολύπειρος στράικερ μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Κομοτηνής, χωρίς αυτή να αποζημιωθεί. Ο ίδιος, ωστόσο, δηλώνει άγνοια για τα σενάρια που τον θέλουν στη λίστα των Ανδαλουσιάνων. Μάλιστα επισημαίνει ότι στόχος του είναι να μείνει μέχρι το καλοκαίρι στη θρακιώτικη ομάδα. Εφέτος ο Ίγκορ έχει αγωνιστεί σε 9 ματς της Super League, αλλά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Μετράει 425 λεπτά συμμετοχής.

* Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει το Σάββατο (16/1, 17.15) προετοιμάζεται ο Πανθρακικός. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δε συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πέμπτης (14/1) ήταν ο τραυματίας Χρήστος Τζάνης. Η ομάδα θα προπονηθεί την Παρασκευή (15/1) στις 11 το πρωί και ακολούθως η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ