ΑΓΙΑΞ

Άγιαξ: Χωρίς τα ονόματα των παικτών οι νέες εμφανίσεις

Οι Άντονι, Λισάντρο Μαρτίνες και Νταβίντ Νέρες πανηγυρίζουν νίκη του Άγιαξ κόντρα στην Φίτεσε | 18 Απριλίου 2021
Οι Άντονι, Λισάντρο Μαρτίνες και Νταβίντ Νέρες πανηγυρίζουν νίκη του Άγιαξ κόντρα στην Φίτεσε | 18 Απριλίου 2021 @ 2021 PETER DEJONG, POOL/AP IMAGES

Ο Άγιαξ παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν με τη βοήθεια θρυλικών μορφών του παρελθόντος, με την ιδιαιτερότητα να έχει να κάνει στο γεγονός πως στις φανέλες θα υπάρχουν μόνο τα νούμερα των ποδοσφαιριστών.

Ο Άγιαξ προχώρησε στα αποκαλυπτήρια των εμφανίσεών του για τη σεζόν 2021-22 και με μία πρώτη ματιά δεν υπάρχει κάποια αλλαγή αφού η ιστορική χοντρή κάθετη κόκκινη ρίγα στις φανέλες παραμένει.

Ωστόσο, υπάρχει μία θεμελιώδη διαφορά και αυτή έχει να κάνει με το πίσω μέρος των εμφανίσεων όπου υπάρχουν μόνο τα νούμερα των παικτών και όχι ονόματα, όπως συνέβαινε και πριν από αρκετές δεκαετίες όπου το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό.

Αναμφίβολα, με αυτό τον τρόπο η διοίκηση του Αίαντα θέλησε να αποδώσει τιμές στο ένδοξο παρελθόν της, με μία ακόμα κίνηση που είχε αυτό το σκοπό να είναι η επιλογή των Μάρκο Φαν Μπάστεν, Φρανκ Ράικαρντ και Σάακ Σβαρτ για την παρουσίαση των νέων πρωτοποριακών εμφανίσεων.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ