ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Αφαιρέθηκαν βαθμοί από τον Πιερικό

Αφαιρέθηκαν βαθμοί από τον Πιερικό
Πιερικός INTIME SPORTS

Εξαιτίας οφειλών σε δύο πρώην παίκτες του αφαιρούνται τέσσερις βαθμοί από τον Πιερικό από τα play out, που δεν παίζει ούτε με Αιγινιακό ούτε με Τύρναβο. Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές.

Ο Πιερικός όχι μόνο χάνει στα χαρτιά με 3-0 το παιχνίδι των play out με τον Αιγινιακό, θα του αφαιρεθούν και τέσσερις βαθμοί από τα play out στα οποία μετέχει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Football League.

Αυτό εξαιτίας οφειλών σε δύο πρώην παίκτες του, στους Δημήτρη Ίτσιο και Χρήστο Ελευθεριάδη. Είναι πλέον σαφές πως οι Κατερινιώτες μόνο με θαύμα θα μείνουν στη Football League, καθώς πέρα από την αφαίρεση βαθμών, δεν θα δώσουν ούτε τον αγώνα με τον Τύρναβο, έπειτα από ενημέρωση της διοργανώτριας.

Η Football League επεσήμανε: Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

''Δεν τα παρατήσαμε ποτέ''

Οι παίκτες του Πιερικού βγήκαν μπροστά μετά την εξέλιξη αυτή και ανέφεραν πως δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: '' Κόντρα σε αυτούς που έχουν μάθει να κερδίζουν παιχνίδια εκτός γηπέδου εμείς είμαστε ΕΔΩ. Ενεργοί και συνειδητοποιημένοι συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Όλη η οικογένεια του Πιερικού, πρόεδρος, παίκτες, εργαζόμενοι, ενωμένοι θα το πάμε μέχρι τέλους.

Γιατί για εμάς οι αγώνες παίζονται μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Όχι σε σκοτεινά παρασκήνια. Τους αγώνες τους κερδίζεις με το πάθος, τη θέληση και την ικανότητα. Όχι στα χαρτιά. Συγχαρητήρια στον κ. Νιώπα και τα πειθήνια όργανά του. Η αποστολή τους εξετελέσθη. Η «υπερομάδα» τους δεν θα μας αντιμετωπίσει στο γήπεδό τους. Οι φόβοι τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα.

Για όσους μας έχουν ξεγραμμένους, τους δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε σαν μια γροθιά. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα''.

Σημειώνεται ότι πριν από την αφαίρεση βαθμών από τα play out, ο Πιερικός είχε ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια και μαζί με τον Τύρναβο ήταν στην τελευταία θέση των μπαράζ παραμονής του βορείου ομίλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:

1. Αγροτικός Αστέρας 6

2. Αναγέννηση Καρδίτσας 6

3. Ζάκυνθος 6

4. Αιγινιακός 5

5. Τύρναβος 1

6. Πιερικός 1

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ