ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΑΕΛ-Πανθρακικός 0-2

ΑΕΛ-Πανθρακικός 0-2
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ

Με τον Καμερουνέζο Μπέλεκ να σκοράρει δις, ο Πανθρακικός νίκησε την ΑΕΛ με 2-0 μέσα στο Αλκαζάρ.

Με τη συμπλήρωση του 90ου λεπτού στο Αλκαζάρ όλο το γήπεδο σηκώνεται όρθιο και λίγο πριν αποδοκιμάσει τους παίχτες και τον προπονητή της ΑΕΛ, φροντίζει να δώσει το πιο θερμό του χειροκρότημα στον ...δήμιο της ομάδας του!
Ο 17χρονος Στιβ Μπέλεκ γίνεται αλλαγή και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων αναγνωρίζουν την εκπληκτική του εμφάνιση που επισφραγίστηκε με δύο τέρματα μέσα σε δύο λεπτά (75', 77').

Ο Καμερουνέζος συνέχισε την παράδοση που θέλει όταν αναμετρώνται οι δύο ομάδες να νικάνε πάντα οι φιλοξενούμενοι(!), ωστόσο για να φτάσουμε στο σημείο το αποτέλεσμα μέχρι το 75' να είναι 0-0, έβαλε το χεράκι του ο άλλος μεγάλος πρωταγωνιστής των ''πράσινων'', ο Χοσέ Ρόκα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας κατέβασε τα ρολά στο Αλκαζάρ με αποκορύφωμα το 50ο λεπτό όπου και απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουζέν.

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν δεν κατάφερε να διώξει το άγχος που βάραιναν τα πόδια των συμπαικτών του, ο Πανθρακικός άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει στις αντεπιθέσεις και κατάφερε να "καρφώσει" δύο φορές το μαχαίρι στην καρδιά της ΑΕΛ που βρίσκεται πλέον στην εντατική, μόλις 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κουζέν, Μετίν, Ραντοσάβλιεβιτς, Φλάβιο (65'Τουάμα), Βελάσκο, Σκάτσελ (56'Ζέσους), Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (73'Πούρι)

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Αργυρίου, Σακελλαρίου (60'Κανωτίδης), Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Λόπεζ, Άλβες, Ρομπέρ, Παπουλής (81'Ασρενίγιεβιτς), Καζάκης, Μπέλεκ (90'Ολίσε)

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθήνας)

Βοηθοί: Νικολακόπουλος (Αχαϊας), Γεωργαράκος (Αθήνας)

Γκολ:

Μπέλεκ (75',77΄)

Κίτρινες κάρτες: Κατσιαρός(4'), Μπλάζεκ(70') / Ρόκα(49'), Ιασωνίδης(80')

Κόκκινες κάρτες: -
Με μια ματιά
Οι 3 βαθμοί για τη Λάρισα ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένοι απέναντι στον ουραγό και χωρίς ελπίδες παραμονής Παναθρακικό. Μετά το 1-3 του πρώτου γύρου στην Κομοτηνή, οι ''βυσσινί'' ήθελαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στους Θρακιώτες για να απομακρυνθούν και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Άλλωστε χωρίς το τρίποντο απέναντι στους ''πράσινους'' δεν θα είχε κανένα νόημα το σπουδαίο ''διπλό'' την περασμένη αγωνιστική μέσα στην Ξάνθη.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθρακικός προερχόταν από ένα σερί καλών εμφανίσεων, μετρώντας μόλις μία ήττα (από ΑΕΚ) τις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

Οι παίχτες του Παύλου Δερμιτζάκη ταξίδεψαν στη Λάρισα χωρίς κανένα άγχος, όπως έκαναν και στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Άρη όπου έκαναν την μεγάλη έκπληξη νικώντας με 2-0.

Το αξιοσημείωτο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ήταν πως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε επικρατήσει γηπεδούχος! Την σεζόν 2006-2007 για το κύπελλο η ΑΕΛ πέρασε από την Κομοτηνή με 3-1 όπως και στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πέρσι είχε επικρατήσει με 1-0.

Από την μεριά του ο Παναθρακικός στη μοναδική του επίσκεψη στο Αλκαζάρ έφυγε νικητής με 2-1.

Δυνατό ξεκίνημα για ΑΕΛ

H ΑΕΛ όπως ήταν λογικό μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3' απείλησε την εστία του Ρόκα, αλλά το σουτ που δοκίμασε ο Μπλάζεκ από 30 μέτρα περίπου κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν ο Φλάβιο αυτός που βρέθηκε σε καλή θέση μπαίνοντας στην περιοχή από αριστερά, όμως και πάλι ο Ρόκα ήταν στη σωστή θέση και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βραζιλιάνου.

Ακολούθησε στο 8' ένα δυνατό σουτ του Ραντοσάβλιεβιτς από το ύψος της περιοχής που πέρασε ψηλά άουτ για να έρθει στο 10' η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μπέλεκ.

Ο Καμερουνέζος μετά από κάθετη πάσα του Παπουλή βγήκε τετ-α-τετ με τον Βίερα, αλλά στην προσπάθειά του να περάσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ άνοιξε την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ.

Η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση αλλά και πάλι ο Ρόκα είπε το δικό του ''όχι'' σε ποδοσφαιριστή των ''βυσσινί”. Αυτή τη φορά ήταν ο Μετίν που είδε το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε στο 11' να διώχνει δύσκολα ο Ισπανός σε κόρνερ.

Ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους. Ο Πανθρακικός ισορρόπησε το παιχνίδι κερδίζοντας τη μάχη του κέντρου και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 26'.

Ο Μπέλεκ ελίχθηκε όμορφα από αριστερά και γύρισε στη περιοχή όπου βρήκε τον Παπουλή σε θέση βολής, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός αντί να σουτάρει με τη μία, προτίμησε να δοκιμάσει να ντριπλάρει τον Κατσιαρό χωρίς επιτυχία.

Αυτή η φάση φαίνεται να αφύπνισε προσωρινά την ΑΕΛ που στο επόμενο δίλεπτο είχε δυο καλές στιγμές με τους Μπλάζεκ και Μετίν οι οποίοι είδαν τα σουτ που δοκίμασαν να περνάνε πάνω από το δοκάρι του Ρόκα.

Χωρίς ευτυχή κατάληξη για τους ''βυσσινί'' ήταν και το μακρινό σουτ του Σκάτσελ στο 32'. Η μπάλα μπορεί να κόντραρε και να αναπήδησε στο έδαφος, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε σταθερά.

Ωστόσο το άγχος των γηπεδούχων να φτάσουν σε ένα γκολ ήταν φανερό στις βιαστικές του κινήσεις. Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη το εκμεταλλεύτηκε και ισορρόπησε γρήγορα και πάλι το παιχνίδι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο τελευταίο τέταρτο του α' ημιχρόνου η ΑΕΛ να μην μπορέσει να απειλήσει ξανά την εστία του Ρόκα, κάτι που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Πέναλτι και... 0-0

Με το ξεκίνημα της επανάληψης παρουσιάστηκε στην ΑΕΛ η πιο μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά σκορ όταν ο Κουζέν ανατράπηκε από τον Ρόκα, με τον Παππά να δίνει σωστά την εσχάτη των ποινών.

Το αγχολυτικό όμως δεν το βρήκαν στα 11 βήματα οι ''βυσσινί'' καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας διόρθωσε το λάθος του πέφτοντας στην δεξιά του γωνία και απομακρύνοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουζέν στο 50'.

Ο πορτιέρο του Πανθρακικού όντας σε μεγάλη μέρα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει και το σουτ του Βελάσκο στο 55'. Παρόμοια αντίδραση είχε και ο Βιέρα στο σουτ του Ρομπέρ στο 64', στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στην επανάληψη.

Ο Ρομπέρ ήταν αυτός που απείλησε και πάλι ένα λεπτό αργότερα, αλλά η βολίδα του έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στην επόμενη φάση μάλιστα ο Νταμπίζας έκοψε τελευταία στιγμή με σωτήρια προβολή τον Μπέλεκ κάτι που προκάλεσε τις πρώτες έντονες αποδοκιμασίες των φίλων της ΑΕΛ για την εμφάνιση της ομάδας.

Μπέλεκ και... 0-2

Ο Πανθρακικός είχε αρχίσει να απειλεί σοβαρά τους γηπεδούχους αλλά το καμπανάκι του κινδύνου δεν φαίνεται να το άκουσαν ποτέ οι παίχτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πρώτος πρώτος ο Βιέρα που στο 75' με μια έξοδο του ...Μεσολογγίου έδωσε την ευκαιρία στον Παπουλή να γυρίσει την μπάλα στην μικρή περιοχή όπου ο Μπέλεκ σε κενό τέρμα την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν ο Μελίσσης που έκανε το λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον Παπουλή να σερβίρει και πάλι στον Μπέλεκ με τον Καμερουνέζο από το ύψος του πέναλτι να σκοράρει το δεύτερο του τέρμα!

Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος καθώς αν μέχρι το 75' στα πόδια τους οι ''βυσσινί'' ένιωθαν πως έχουν βαρίδια, ο επιθετικός από το Καμερούν φρόντισε μέσα σε ένα δίλεπτο να τους τοποθετήσει ...τσιμεντόλιθους.

Ήταν ολοφάνερο πως το ''παγωμενό'' Αλκαζάρ θα παρέμενε έτσι και στο τελευταίο τέταρτο όπως και έγινε. Ο Πανθρακικός δεν απειλήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Παππά φτάνοντας δίκαια στη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας επικράτηση του.

Συνέντευξη Τύπου
Παύλος Δερμιτζάκης: "Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη και δίκαιη νίκη της ομάδας. Νομίζω ότι στην προπόνηση που κάνουμε όλη την εβδομάδα, η οποία γίνεται μέσα από πολλή συγκέντρωση, ενημέρωση αλλά παράλληλα με χαρά και ψυχαγωγία, δεν υπάρχει το άγχος. προσπαθούμε να το βγάζουμε στο γήπεδο.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θέλει τους βαθμούς για να μετρήσει η νίκη της στην Ξάνθη. Ξέραμε ότι είχε άγχος και πίεση και γι’ αυτό είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε όσο μπορούσαμε το σκορ, διότι βάσει αυτού θα βρίσκαμε χώρους για να τους εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε... ζημιές.

Ήταν ένα μοιρασμένο ματς στο πρώτο μέρος. Υπήρχε μια φυσιολογική πίεση από πλευράς ΑΕΛ, αλλά ελέγχαμε απόλυτα την αναμέτρηση. Στο β’ μέρος ξέραμε ότι θα είχαμε περισσότερους χώρους, γιατί ο αντίπαλος θα ανοίγονταν και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι ανάλογα το πως θα το εκμεταλλευόμασταν.

Κλειδί του αγώνα ήταν το πέναλτι. Δεν ξέρουμε, αν προηγούνταν η ΑΕΛ, πως θα εξελίσσονταν το παιχνίδι. Εμείς σίγουρα θα πιέζαμε, αλλά δεν ξέραμε αν θα ισοφαρίζαμε. Ψυχολογικά η ΑΕΛ είχε πίεση, προσπάθησε να πιέσει, αλλά ανορθόδοξα με αποτέλεσμα να βρούμε χώρους και να πετύχουμε δύο γκολ. Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Θέλω να πω καλή συνέχεια στην ΑΕΛ.

Ξέρουμε την ιστορία αυτής της ομάδας. Θεωρώ ότι αυτή η θέση της είναι πλασματική. Έχει καλή ομάδα. Έχετε ένα προπονητή με τον οποίο ήμασταν μαζί στις σχολές προπονητικής. Έχει δουλέψει πολύ, ξέρω πόσο την αγαπάει και πόσο θέλει αυτή η ομάδα να έχει υγεία.

Μπράβο και στον Πηλαδάκη για τη στήριξη. Διότι έτσι, με οποιοδήποτε κόστος, φαίνονται οι παράγοντες. Είναι τιμή για την Σούπερ Λίγκ να έχεις στις τάξεις της ομάδες όπως η ΑΕΛ.

Με ρωτάτε το κίνητρο που έχει ο Πανθρακικός και παίζει τόσο καλά. Αυτό συμβαίνει γιατί έχω να κάνω με καλούς δέκτες. Διότι εάν δεν συνέβαινε αυτό δεν θα κάναμε τίποτα. Όλα είναι το πώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Ήταν πληγωμένοι, υπήρχε η ηττοπάθεια. Έγιναν κι αλλαγές, είχαν όρεξη για μπάλα.

Το βασικό κίνητρο να μπαίνουμε στο γήπεδο, να γουστάρουμε και να προσπαθούμε να πάρουμε κάτι. Δεν υπάρχει άγχος. Αλλά δείχνουν τα παιδιά μια εικόνα που είναι υπερήφανοι που είμαι στην ομάδα. Είναι ένα οργανωμένο, υγειές σωματείο. Και τα καλύτερα θα έρθουν.

Όσο για το αν προλαβαίνει η ομάδα να σωθεί; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ο στόχος μας αυτός. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι και να είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Για τον Μπέλεκ που μου ζητάτε το σχόλιό μου, δεν θέλω να μιλώ πολύ. Είναι μόλις 17 χρονών. Δεν θέλει πολύ να χάσει το δρόμο του. Σίγουρα είναι ένα παίκτης που έχει τεράστιες ικανότητες. είναι ένα ακατέργαστο “διαμάντι”. Θέλω να τον δω όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αλλά είναι πολύ μεγάλος παίκτης, σε όλα τα επίπεδα".



















Μαρίνος Ουζουνίδης: "Πραγματικά είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Θέλαμε πολύ το ματς, αλλά δυστυχώς παρουσιαστήκαμε πολλοί νευρικοί και είχαμε μια άσχημη εικόνα.

Παρ’ όλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ με το πέναλτι, αλλά μετά βγήκαμε εντελώς εκτός ρυθμού και ουσιαστικά ήταν σαν να τελειώσει εκεί το ματς!

Γίναμε ακόμη πιο νευρικοί, ήρθαν στη συνέχεια και τα λάθη και χάσαμε το ματς. Είναι μια πολύ κακή στιγμή για την ομάδα μετά τη νίκη επί της Ξάνθης και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ηρεμήσουμε και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τη βοηθήσουμε.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Προτεραιότητα είναι πως θα βοηθηθεί η ομάδα.

Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και έχει απόλυτα δίκαιο διότι περίμενε πολλά περισσότερα και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είχαμε τη δυνατότητα να την κάνουμε πιο εύκολη την θέση μας, εάν κερδίζαμε και δυστυχώς την κάναμε πιο δύσκολη.

Τόσο λόγω των παιχνιδιών που απομένουν αλλά και της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που υπάρχει".











Όλα τα λεφτά...
Το δίδυμο Ρόκα-Μπέλεκ. Ο πρώτος κατέβασε τα ρολά του Πανθρακικού (με αποκορύφωμα το πέναλτι που απέκρουσε στο 50') και ο δεύτερος ...ανέβασε τα ρολά της ΑΕΛ (με τα δύο τέρματα που πέτυχε).
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το άγχος των παικτών του Ουζουνίδη. Ο Κουζέν έχασε πέναλτι, ο Βιέρα βγήκε ...βόλτα στο 75' και η ΑΕΛ έμπλεξε σε περιπέτειες.
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης
To Live του αγώνα από το Γιώργο Μαρκόπουλο...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανθρακικός
(Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Αργυρίου, Σακελλαρίου, Ματεντζίδης, Ιασωνίδης, Λόπεζ, Άλβες, Μπερτράν Ρομπέρ, Παπουλής, Καζάκης, Μπέλεκ
Η 11άδα των γηπεδούχων ΑΕΛ
(Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Κουζέν, Μετίν, Ραντοσάβλιεβιτς, Φλάβιο, Βελάσκο, Σκάτσελ, Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ
1' Έναρξη αγώνα
3' Σουτ ΑΕΛ Μπλάζεκ
Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Μπλάζεκ, ο Ρόκα μπλοκάρει
4' Κίτρινη κάρτα ΑΕΛ Κατσιαρός
7' Ευκαιρία ΑΕΛ Φλάβιο
Συνδυασμός του Κουζέν με τον Φλάβιο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη γωνία σούταρε, αλλά ο Ρόκα άπλωσε το αριστερό του χέρι και απομάκρυνε σε κόρνερ
10' Ευκαιρία Πανθρακικός Μπέλεκ
Ο Παπουλής με κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση βολής τον Μπέλεκ, ωστόσο το κοντρόλ του τελευταίου δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να κυλήσει άουτ
11' Ευκαιρία ΑΕΛ Μετίν
Καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μετίν, ο Ρόκα απομάκρυνε σε κόρνερ
26' Ευκαιρία Πανθρακικός Παπουλής
Ο Μπέλεκ κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Παπουλή ο οποίος καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον κόψει Κατσιαρός
27' Σουτ ΑΕΛ Μπλάζεκ
Σουτ του Μπλάζεκ στην κίνηση περίπου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Ρόκα
32' Σουτ ΑΕΛ Σκάτσελ
Μακρινό σουτ από τον Σκάτσελ, η μπάλα κοντράρει αλλά ο Ρόκα δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
49' Πέναλτι ΑΕΛ
Ανατροπή του Κουζέν από τον Ρόκα
49' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Ρόκα
50' Πέναλτι ΑΕΛ Κουζέν
Ο Κουζέν εκτελεί από τα 11 βήματα, αλλά ο Ρόκα πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία και αποκρούει
55' Σουτ ΑΕΛ Βελάσκο
Σουτ του Βελάσκο, μπλόκαρε ο Ρόκα
56' Αλλαγή παίκτη ΑΕΛ
Ο Ζέσους στη θέση του Σκάτσελ
60' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Κανωτίδης στη θέση του Σακελλαρίου
65' Αλλαγή παίκτη ΑΕΛ
Ο Τουάμα στη θέση του Φλάβιο
65' Σουτ Πανθρακικός Μπερτράν Ρομπέρ
Σουτ του Ρομπέρ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Βιέρα μπλόκαρε σταθερά
66' Σουτ Πανθρακικός Μπερτράν Ρομπέρ
Ακόμα ένα καλό σουτ από τον Ρομπέρ, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βιέρα
68' Σουτ ΑΕΛ Μπλάζεκ
Γυριστό σουτ από τον Μπλάζεκ μέσα από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ
70' Κίτρινη κάρτα ΑΕΛ Μπλάζεκ
73' Αλλαγή παίκτη ΑΕΛ
Ο Πούρι στη θέση του Μπλάζεκ
74' Σουτ Πανθρακικός Καζάκη
Δυνατό διαγώνιο σουτ του Καζάκη, μπλόκαρε ο Βιέρα
75' Γκολ Πανθρακικός Μπέλεκ
Ο Πανθρακικός ανοίγει το σκορ! Ο Παπουλής προλαβαίνει την έξοδο του Βιέρα, από τα δεξιά γυρνάει παράλληλα προς την εστία την μπάλα και ο Μπέλεκ από κοντά κάνει το 1-0
77' Γκολ Πανθρακικός Μπέλεκ
Ο Πανθρακικός φαίνεται να κλειδώνει τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπέλεκ! Έπειτα από λάθος υπολογισμό του Μελίσση ο Παπουλής γίνεται κάτοχος της μπάλας, τη στρώνει στο ύψος του πέναλτι για τον Καμερουνέζο και ο τελευταίος με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0
80' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Ιασωνίδης
81' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Αρσενίεβιτς στη θέση του Παπουλή
90' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Ολίσε στη θέση του Μπέλεκ
90' Έναρξη καθυστερήσεων 4 λεπτά
90' Λήξη αγώνα





















































































TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ