ΑΕΛ

ΑΕΛ: Συγχαρητήρια σε Παναθηναϊκό και κράξιμο στην ερασιτεχνική Λάρισα

Το σήμα της ΑΕΛ
Το σήμα της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της έδωσε συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ και την Κυβέρνηση για το γήπεδο του "τριφυλλιού" στον Βοτανικό και στην ίδια έκραξε την ερασιτεχνική ομάδα της Λάρισα για το "AEL FC Arena".

Λίγες ώρες μετά την ΑΕΚ ήρθε και η ανακοίνωση της ΑΕΛ για να δώσει συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ και την Κυβέρνηση για τη συμφωνία για την ανέγερση της "πράσινης" πολιτείας στον Βοτανικό.

Μέσω της ανακοίνωσης όμως ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί και πάλι στην ερασιτεχνική Λάρισα και τον Κώστα Πηλαδάκη για το "AEL FC Arena".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, δίνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη και στον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννη Αλαφούζο, για την μετά από δεκαετίες υλοποίηση του ονείρου των οπαδών του Παναθηναϊκού την κατασκευή του σταδίου ποδοσφαίρου και τον εγκαταστάσεων, που θα στεγάσουν τα αθλήματα του ερασιτέχνη, αλλά και την κατασκευή του κλειστού σταδίου που θα στεγαστεί η ιστορική ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η κατασκευή του σταδίου του Παναθηναϊκού, η ολοκλήρωση του σταδίου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και η κατασκευή του σταδίου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι βέβαιο ότι θα απογειώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και συγχρόνως θα ανεβάσουν τον πήχη για όλες τις ΠΑΕ που θέλουν να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Super League1.

Δίνουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και στον κ. Μαλακατέ για την εξασφάλιση της αποκλειστικής και υποχρεωτικής χρήσεως των εγκαταστάσεων που θα κατασκευαστούν από όλες τις ομάδες και όλους τους αθλητές του Παναθηναϊκού, για τουλάχιστον 99 χρόνια όπως αναφέρει η υπογραφείσα σύμβαση, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε ούτε από το ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, τον Δήμο Λαρισαίων και την τότε Ελληνική Κυβέρνηση, όταν παραδόθηκε γη η οποία ανήκε στο Δήμο Λαρισαίων και στο Δημόσιο στον τότε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος κατασκεύασε με 48.000.000€ δάνεια από την «αμαρτωλή» MARFIN του Βγενόπουλου, ένα ιδιωτικό γήπεδο στο οποίο για να αγωνίζεται η ΑΕΛ θα πρέπει να πληρώνει κάθε χρόνο ποσά που ξεπερνούν τα 500.000€ και στο οποίο στάδιο σήμερα έχουν τοποθετηθεί εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών και είναι η έδρα μιας από τις πλέον ανήθικες ποδοσφαιρικές ομάδες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, μία ομάδα χωρίς καθόλου οπαδούς, ο Απόλλων Λάρισας".

TAGS ΑΕΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ