ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Χαιρετίζουμε την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού"

Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης το 2020.
Σημαιάκι του κόρνερ με το λογότυπο της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαιρετίζει την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Η Κυβέρνηση, ο Δήμος Αθηνών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ερασιτέχνης και οι τράπεζες υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της χαιρετίζει αυτήν την σημαντική ημέρα για τους πρασίνους, αφού όπως αναφέρουν στην Ένωση η κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού θα εξυπηρετήσει τις αρχές του υγιούς ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ, το ερασιτεχνικό σωματείο και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ χαιρετίζουν την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό!

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλες τις πλευρές για αυτή την εξέλιξη, αλλά και για την αρμονική συνεργασία που φαίνεται ότι υπάρχει, αφού αποτελεί κοινή παραδοχή όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι η βελτίωση των υποδομών και η δημιουργία νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, που ετοιμάζεται μετά από έναν μακρύ και ιδιαίτερα επίπονο αγώνα να μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και εύχεται όλα να εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού κάτι τέτοιο θα εξυπηρετήσει τις αρχές του υγιούς ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά.

Η δική μας ευχή και προτροπή, θυσιάζοντας τις κοντόφθαλμες αντιπαραθέσεις στο βωμό της απαραίτητης εξέλιξης του ποδοσφαίρου της χώρας μας, είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να στεγαστούν σε σύγχρονα γήπεδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ