SUPER LEAGUE 2

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β' 2-2: Ο Ρόμπι έδωσε τον βαθμό στο 90+7' στους πράσινους

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β'
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β' INTIME

Ο Παναθηναϊκός Β' πήρε βαθμό από το Αλκαζάρ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΛ, η οποία απομακρύνθηκε από την κορυφή. Ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε του Θεσπρωτού, ενώ Διαγόρας και Αλμωπός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Η ΑΕΛ ήταν μια ανάσα από το πρώτο τρίποντο μέσα στο 2023, όμως το γκολ του Ρόμπι στο 90+7' έδωσε τον βαθμό στον Παναθηναϊκό Β' με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με τον Μαυριά, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Οι πράσινοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μπιλάλ στο 51ο λεπτό και ο Καλουτσικίδης στο 69' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ΑΕΛ. Όμως με το γκολ του Ρόμπι στο 90+7' οι βυσσινί βίωσαν νέα απώλεια βαθμών.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσόνου, Πλέγας, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Θωμαΐδης, Μαυριάς (73′ Γλυνός), Νίνο, Πεντρόσο.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Μαρτίνης, Ανδρικόπουλος, Εμπόι, Νταμπίζας, Κρυπαράκος (46′ Ταβάρες), Σαρδέλης, Ρόμπι, Μπιλάλ, Καραμπάς.

Ο Ηρακλής Λάρισας νίκησε τον Θεσπρωτό 1-0 στο AEL FC Arena, πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι Λαρισσαίοι προηγήθηκαν με τον Συρεγγέλα στο 63ο λεπτό, ενώ η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν η προσπάθεια του Γώγου κατέληξε στο δοκάρι του Παπαγιάννη.

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Δοδοντσάκης, Καμπέρης, Μπάμπης, Αλτάνης, Συρεγγέλας, Χριστίδης, Λεσάι, Μπάντροβιτς.

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρουμπούκης, Λύγκας, Πανταζέλος, Χατζάκος, Οικονομικός, Μπίκας, Δρίτσας

Στο άλλο ματς που διεξήχθη στη Ρόδο, ο Διαγόρας κρατούσε στα χέρια του τη νίκη κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, ωστόσο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 65ο λεπτό με τον Καραμάνη, αλλά ο Αλμωπός απάντησε στο 88' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Έππα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαγόρας: Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης, Πετράκης, Μανιώτης, Καραμάνης, Παπαϊωάννου, Μπούμπας (59′ Καβαλιέρι), Παραστατίδης (52′ λ.τ Βουργουτζής), Τσιαντούλας, Μουμπάραγκ.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι (66′ Τσιπούρας), Έππας, Ασλαμπάλογλου (84′ Τούλης), Παπαδόπουλος (66′ Ρίβας), Πέλκας, Πέττας.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 1-0
  • Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-2
  • ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Λάρισας 6-1
  • ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β' 2-2
  • Ηρακλής Λάρισας - Θεσπρωτός 1-0
  • Διαγόρας - Αλμωπός 1-1
  • 05/01 Βέροια - Μακεδονικός
  • Ρεπό: Νίκη
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ