ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Καρέρα

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Καρέρα

ΑΕΚ και Καρέρα συμφώνησαν να συνεργαστούν καθώς το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών είχε αίσιο τέλος. Την Κυριακή αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης.

Εποχή Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός προπονητής το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Sport24.gr Καρέρα και Ένωση ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις και συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί. Οι υπογραφές, μάλιστα, έπεσαν στο πολυτελές κατάλυμα των Νοτίων Προαστίων.

Υπενθυμίζουμε πως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ έφτασε στην Αθήνα την Παρασκευή (6/12), στη συνέχεια η διοίκηση του παρέθεσε δείπνο και αμφότεροι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο (7/12) που επήλθε η τελική συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά από την αποκάλυψη του Sport24.gr η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, σημειώνοντας ότι πράγματι οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και το τυπικό κομμάτι της διαδικασίας, δηλαδή η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα γραφεία της ΠΑΕ την Κυριακή (8/12).

Επίσης, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου για να παρακολουθήσει παρέα με τον Ίλια Ίβιτς την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Πανιώνιο. Όσον αφορά στην επίσημη παρουσίασή αυτή αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας, αφού πρώτα ο κόουτς γνωριστεί με την ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ