ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Παρασκευή ξεκινούν τα ιατρικά τεστ, πρώτη προπόνηση την Κυριακή, φιλικό με την Γκενκ στις 16 Ιουλίου

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα περάσουν τα ιατρικά και τα εργομετρικά τεστ το πρώτο διήμερο του Ιουλίου (Παρασκευή - Σάββατο), ενώ η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα θα γίνει την Κυριακή στις 3 Ιουλίου. Φιλικό με την Γκενκ στις 16 Ιουλίου.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται σιγά σιγά για να πιάσει δουλειά ενόψει της νέας χρονιάς. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα περάσουν την προσεχή Παρασκευή (01/07) τα ιατρικά τεστ και μια ημέρα μετά τα εργομετρικά, με τους παίκτες να χωρίζονται σε γκρουπ σε αυτές τις διαδικασίες.

Η πρώτη προπόνηση υπό τον Αλμέιδα θα γίνει την προσεχή Κυριακή (03/07) στις 09:30 το πρωί, όπου θα ξεκινήσει και το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας πριν από την αναχώρηση της ομάδας στην Ολλανδία στις 12 Ιουλίου. Από τις πρώτες προπονήσεις θα απουσιάσουν οι διεθνείς, οι οποίοι θα επιστρέψουν στα Σπάτα στις 6 Ιουλίου.

Παράλληλα η Ένωση το προσεχές διάστημα θα ανακοινώσει το αναλυτικό της πρόγραμμα ως προς τα φιλικά προετοιμασίας, καθώς έχει προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Μια από αυτές είναι η διεξαγωγή φιλικού στις 16 Ιουλίου, αλλά και με την Γκενκ και όχι με την Άλκμααρ, όπως αρχικά είχε κανονιστεί, καθώς προέκυψαν κάποιες αλλαγές. Η αναμέτρηση θα γίνει στην έδρα των Βέλγων στις 16:00 (τοπική ώρα), ενώ έξι μέρες αργότερα ακολουθεί το φιλικό με τη Φόλενταμ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ