ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (12/06) αρχίζει η διάθεση των διαρκείας

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (12/06) αρχίζει η διάθεση των διαρκείας
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν με τη διαδικασία να αρχίζει στις 12 Ιουνίου για τους παλιούς κατόχους.

Από την ερχόμενη Δευτέρα (12/06) θα αρχίσει η διαδικασία διάθεσης των διαρκείας της περιόδου 2023-24 στην ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανανεώσουν ή να αγοράσουν το διαρκείας τους σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους ανάλογα με τα δεδομένα που τους αφορούν.

Η αρχή γίνεται για όσους είχαν και πέρσι διαρκείας και θέλουν να το ανανεώσουν για τους αγώνες του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και μετά θα ακολουθήσουν όσοι προχωρήσουν σε ανανέωση για όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα θα υπάρξει δυνατότητα να αποκτήσουν και νέοι ενδιαφερόμενοι το διαρκείας τους. Επιπρόσθετα ενημέρωσε ότι η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει τόσο ηλεκτρονικά όσο και τηλεφωνικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2023-2024 ξεκινάει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή.

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή την θέση σου για όλη την σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

12/6 - 27/6

Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

30/6 - 4/7

Αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για τους περσινούς κατόχους των «θέσεων UEFA» (Θύρες 46,47,48).

7/7 - 21/7

* Ελεύθερη αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

**Αγορά της θέσης τους και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες για όλους όσοι έχουν ανανεώσει έως και τις 4/7.

24/7 - 31/07

Άνοιγμα αγοράς της θέσης τους όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (εξαιρούνται οι φίλαθλοι που έχουν επιλέξει θέσεις που έχουν δεσμευτεί για τις ανάγκες της UEFA).

Πριν την έναρξη της διάθεσης θα υπάρξει νεότερη αναλυτική ενημέρωση για όλες τις λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν όλους όσοι θέλουν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους ή να γίνουν από φέτος κάτοχοι διαρκείας της Νταμπλούχου Ελλάδας ΑΕΚ!"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ