ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θεραπεία οι Τσούμπερ και Γκαρσία, φουλάρει για Παναθηναϊκό η Ένωση

Ο Στίβεν Τσούμπερ
Ο Στίβεν Τσούμπερ EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Στίβεν Τσούμπερ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ θεραπεία έκανε και ο Λιβάι Γκαρσία. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της το εμφατικό 4-0 απέναντι στην Κηφισιά, που ουσιαστικά την έστειλε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στρέφει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (5/12, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Στίβεν Τσούμπερ συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ θεραπεία έκανε και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υπέστη στο ματς μια κάκωση στην ποδοκνημική.

Ο δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό από τον Άμραμπατ λόγω τραυματισμού, ωστόσο δεν υπέστη κάτι σοβαρό: "Είμαι καλά. Είναι ένας μικρός πόνος δεν είναι τίποτα σοβαρό", εξήγησε στη συνέντευξή του στο SPORT24.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή (3/12) προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ