ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο κάδρο της Λάτσιο για το καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα, γράφει η "Gazzetta dello Sport"

Ο Ματίας Αλμέιδα σε αγώνα της ΑΕΚ στην Super League απέναντι στην Λαμία | 10 Μαρτίου 2024
Ο Ματίας Αλμέιδα σε αγώνα της ΑΕΚ στην Super League απέναντι στην Λαμία | 10 Μαρτίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Η Λάτσιο συνεχίζει με τον Τζοβάνι Μαρτουσιέλο στον πάγκο της μετά από την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι όμως ψάχνει ήδη προπονητή για τη νέα σεζόν, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο Ματίας Αλμέιδα είναι μεταξύ των υποψηφίων.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λάτσιο μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας, έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλε την Τρίτη και έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση, με τους αετούς της Ρώμης να ανακοινώνουν την Τετάρτη (13/03) πως χρέη πρώτου προπονητή από εδώ και πέρα θα ασκεί ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Τζοβάνι Μαρτουσιέλο.

Ωστόσο η συγκεκριμένη επιλογή φαίνεται πως έχει ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι, με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα να αναφέρουν πως οι πρωτευουσιάνοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και την "Gazzetta dello Sport" να δίνει στη δημοσιότητα έξι ονόματα που ενδιαφέρουν τον πρόεδρο Λοτίτο και τους συνεργάτες του.

"Το παρόν είναι χαοτικό, το μέλλον είναι άγνωστο: για τη Λάτσιο ο Ιούνιος θα φέρει επανάσταση", αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα είναι στη λίστα της Λάτσιο, μαζί με τους Σέρτζιο Κονσεϊσάο (Πόρτο), Λιονέλ Σκαλόνι (Εθνική Αργεντινής), Ιγκόρ Τούντορ (ελεύθερος), Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (Τζένοα) και Ραφαέλε Παλαντίνο (Μόντσα).

"Το όνειρο της Λάτσιο ονομάζεται Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που στο τέλος της σεζόν θα κλείσει τη θητεία του στην Πόρτο μετά από επτά χρόνια.

Το πρόσφατό του "Φόρτσα Λάτσιο" που ακούστηκε στην τηλεόραση μετά από το πρώτο ματς για τους 16 του Champions League με την Άρσεναλ ίσως να είναι μία ένδειξη.

Το σίγουρο είναι πως άνοιξε την καρδιά του στους οπαδούς της Λάτσιο που θα τον υποδεχόντουσαν με ανοιχτές αγκάλες", τονίζει η "Gazzetta dello Sport" για τον μεγάλο στόχο της Λάτσιο για το καλοκαίρι, για να αναφέρει στη συνέχεια τα εξής αναφορικά με το ενδιαφέρον της για τον Ματίας Αλμέιδα:

"Πέρα από τον Πορτογάλο υπάρχει ακόμη ένας παίκτης της Λάτσιο στα τέλη της δεκαετίας του '90 που παρακολουθείται με προσοχή: ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Κα εκείνος θα ήταν μία λύση που θα ευχαριστούσε πολύ τον κόσμο της ομάδας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΤΣΙΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ