ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Μοχαμαντί

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος
Ο Μιλάντ Μοχαμαντί κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί έφτασε πριν από λίγο στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του Μιλάντ Μοχαμαντί έφτασε στην τελική ευθεία, καθώς ο 27χρονος Ιρανός αριστερός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Γάνδη, έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Ιρανός μπακ θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με την Ένωση να κλείνει μια ακόμα τρύπα στο ρόστερ, με τον Μιλόγεβιτς να "προσθέτει' ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα του, καθώς ο Χατζισαφί θα μπορεί να υπολογίζεται και για τα χαφ αλλά και το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Με την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ιρανός αριστερός μπακ δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε και να τα δούμε".

Ενώ, σχετικά με τους συμπατριώτες του, είπε: "Μιλήσαμε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί πριν έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι με δύο αρχηγούς της εθνικής του Ιράν και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ