ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συμφωνία με Μοχαμαντί, βρέθηκε η χρυσή τομή

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί με την εθνική Ιράν
Ο Μιλάντ Μοχαμαντί με την εθνική Ιράν © 2021 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Η ΑΕΚ πρόκειται να ολοκληρώσει εντός των επόμενων ημερών τη μεταγραφή του Ιρανού Μιλάντ Μοχαμαντί, ενισχύοντας το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής 

Σε συμφωνία με τον Μιλάντ Μοχαμαντί προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της και να κλείσει την τρύπα στ' αριστερά της άμυνας ήρθε η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού στην πτέρυγα των μετόπισθεν, ούτε όπως φαίνεται αυτήν του 27χρονου Ιρανού, ο οποίος πρόκειται έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (15/9) προκειμένου, εφόσον δεν προκύψει κάποιο κώλυμα, να επισημοποιήσει την ένταξή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο Μοχαμαντί ήταν από τις βασικές επιλογές της ελληνικής ομάδας από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά η διαφορά στο οικονομικό δεν επέτρεπε την πρόοδο των συζητήσεων. Ιδίως ο ατζέντης του πρώην ποδοσφαιριστή της Γάνδης είχε αξιώσεις που η διοίκηση της ΑΕΚ δεν είχε διάθεση να καλύψει.

Αποδείχθηκε εν τέλει πως ο χρόνος δούλεψε υπέρ της Ένωσης και λίγο πριν από το φινάλε της διορίας για τη συμφωνία με ελεύθερους, το ενδεχόμενο συνεργασίας επανήλθε στο προσκήνιο και, αφού βρέθηκε η "χρυσή τομή" στο οικονομικό σκέλος, όλα τα υπόλοιπα πήραν γρήγορα τον δρόμο τους.

Η ΑΕΚ είχε εξετάσει διάφορες εναλλακτικές για τη θέση του αριστερού μπακ, μεταξύ των οποίων και ο Χοσέ Χολέμπας, αλλά ο Μοχαμαντί αποτελούσε πάντα προτεραιότητα. Η αλλαγή στάσης από τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του ευνόησαν τις εξελίξεις.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ