ΑΕΚ

ΑΕΚ: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της OPAP Arena

Η OPAP Arena
Η OPAP Arena EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως τα εγκαίνια της OPAP Arena θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ και κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο youtube έκανε γνωστό πως τα εγκαίνια της OPAP Arena τα οποία ήταν προγραμματισμένα για τις 17 Σεπτεμβρίου και τελικά αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ και κάλεσε όλο τον κόσμο να βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το μήνυμα στο βίντεο της ΑΕΚ αναφέρει:

"Στις 30 Σεπτεμβρίου η καρδιά μπαίνει στη θέση της. Τα τείχη υψώθηκαν. Το παρελθόν μας, ο φάρος μας. Το σπίτι μας, πολλά περισσότερα από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτό το βράδυ θα είναι όλοι μαζί μας. Στη μεγάλη γιορτή για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το βράδυ κόβουμε την κορδέλα της νίκης. Όλοι στο ΝΑΟ".

Με βάση το πότε θα γίνουν τα εγκαίνια όλα δείχνουν σημαίνει πως το πρώτο εντός έδρας ματς στο νέο σπίτι της ΑΕΚ θα είναι αυτό της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ