ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ούτε Τσούμπερ, ούτε κανένας πριν τις 15 Μαΐου

Ο Στίβεν Τσούμπερ
Ο Στίβεν Τσούμπερ EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα υπάρξει απόφαση για κανέναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ νωρίτερα από τις 15 του ερχόμενου Μαΐου, συμπεριλαμβανομένου του Στίβεν Τσούμπερ.

Πολλή συζήτηση και δικαιολογημένα έχει στηθεί γύρω από την υπόθεση του Στίβεν Τσούμπερ και της επικείμενης αγοράς του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει με τα ρεπορτάζ μας στο SPORT24, είναι ένα ανοιχτό ζήτημα, για το οποίο θα αποφασίσει ο επόμενος προπονητής. Η ΑΕΚ πρέπει να καταβάλει 1,8 εκατομμύρια ευρώ στη γερμανική ομάδα για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του, ενώ έχει υπογράψει ήδη μαζί του συμβόλαιο για επιπλέον τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ωστόσο, όπως έχουν κυλήσει τα πράγματα για την Ένωση σε αγωνιστικό επίεδο, την απόφαση για τον Ελβετό μέσο θα λάβει εκείνος που θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ για να την καθοδηγήσει στην επόμενη μέρα της. Είναι μία ξεκάθαρη απόφαση της διοίκησης την οποία μάλιστα επιβεβαίωσε σήμερα η ΠΑΕ με επίσημη θέση της, ξεκαθαρίζοντας ότι πριν από τις 15 του ερχόμενου Μάη δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή απόφαση για παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Στην ΑΕΚ θέλουν να έχουν προπονητή εντός του Απριλίου και ήδη έχουν προχωρήσει σε επαφές με πιο γήινες περιπτώσεις από αυτές που έως σήμερα έχουν γραφτεί και έχουν υψώσει πολύ ψηλά τον πήχη τον προσδοκιών. Όποιος κι αν είναι όμως ο επόμενος τεχνικός της ομάδας, θα έχει την απόλυτη ελευθερία να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στο ρόστερ και να εισηγηθεί ποιοι από αυτούς θα πρέπει να κοπούν.

Το επόμενο θα είναι ένα πολύ καυτό καλοκαίρι για την ΑΕΚ καθώς πρέπει να αποφύγει τα πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη πού την οδήγησαν σε αυτή την αγωνιστική κατρακύλα των τελευταίων τεσσάρων ετών. Θέλει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια με έναν τεχνικό στον οποίον θα δώσει περισσότερες εξουσίες από κάθε άλλον στο παρελθόν, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ρόστερ για το οποίο εκείνος θα είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα παρουσιάσει την πρέπουσα αγωνιστική εικόνα, ενόψει της εισόδου της ομάδας στο νέο γήπεδο της.

Ούτε λοιπόν Τσούμπερ, ούτε κανένας άλλος παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρεί δεδομένη την παρουσία του σε αυτήν, όσο δύσκολο ασφαλώς μπορεί να φαντάζει το να υπάρξουν συνταρακτικές αλλαγές και πάλι. Δεν αποκλείεται ωστόσο να συντελεστούν εκπλήξεις που θα αφορούν σε ποδοσφαιριστές που για πολλούς ή και για τους ίδιους ακόμα, η θέση τους στην ομάδα θεωρείται σήμερα δεδομένη.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ