ΑΕΚ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Sold out στο κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ
Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Σε ολικό sold out οδεύει η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να ενημερώνει πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στο κάτω διάζωμα, ενώ sold out είναι και πολλές θύρες του πάνω διαζώματος.

Περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κλείσει θέση στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, με την Ένωση να βάζει πλώρη για ολικό Sold Out με 40.000 κόσμο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση των κιτρινόμαυρων στο κάτω διάζωμα υπάρχει πλέον τελικό sold out, κάποια λίγα εισιτήρια στη 13 και στην 5 εξαντλήθηκαν, ενώ έχουν απομείνει μόνο κάποια ελάχιστα στην 31.

Στο πάνω διάζωμα υπάρχει ήδη sold out στην 14, και στα κεντρικά τμήματα των 8 και 10, καθώς και στα τμήματα των Θυρών 6 και 12 που είναι κοντά στις κεντρικές Θύρες 8 και 10

Δείτε το video από την αποκλειστική συνέντευξη του Σίμου Μήτογλου στο SPORT24:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ