ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι υπογραφές του Λιούμπισιτς, η "πρώτη" στα Σπάτα και η έκπληξή του για τον κόσμο της Ένωσης στη γεμάτη "OPAP Arena"

ΑΕΚ: Οι υπογραφές του Λιούμπισιτς, η "πρώτη" στα Σπάτα και η έκπληξή του για τον κόσμο της Ένωσης στη γεμάτη "OPAP Arena"
Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς με το κασκόλ της ΑΕΚ στην "OPAP Arena" INTIME SPORTS

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΑΕΚ την παρακάμερα των πρώτων στιγμών του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς ως παίκτη της, με την παράσταση να κλέβουν η εντύπωση που έκαναν οι "κιτρινόμαυροι" φίλαθλοι στον Κροάτη στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην "OPAP Arena", καθώς επίσης και το μόνιμο χαμόγελό του στην πρώτη προπόνησή του στα Σπάτα.

Η σκόνη της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ δεν έχει καθίσει ακόμα, αφού τα πάντα στον κιτρινόμαυρο οργανισμό κινούνται γύρο από την απόκτηση του Κροάτη.

Η Ένωση δημοσίευσε την παρακάμερα των υπογραφών του 24χρονου χαφ και των πρώτων του στιγμών στο προπονητικό κέντρο των Σπατών.

Η έκπληξη του Λιούμπιτσιτς για τους φιλάθλους της ΑΕΚ που γέμισαν την "OPAP Arena" στο ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, το χαμόγελό του καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης και η ατάκα του στον CEO του Δικεφάλου, Γιώργου Κοσμά, μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο απόσπασμα που έδωσε ο Δικέφαλος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ