ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς θέλει τον Γκάγιτς

Ο Μίλαν Γκάγιτς του Ερυθρού Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μϊλαν για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021
Ο Μίλαν Γκάγιτς του Ερυθρού Αστέρα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μϊλαν για τη φάση των 32 του Europa League 2020-2021 στο "Ράικο Μίτιτς", Βελιγράδι | Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ούτε ο Κάνγκα, ούτε ο Γκόμπελιτς είναι παίκτες που δελεάζουν την ΑΕΚ ώστε να ελευθερώσει τον Κρστίτσιτς για τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο ο Μιλόγεβιτς θα ήθελε πολύ τον πολυσύνθετο δεξιό μπακ Μίλαν Γκάγιτς. (VIDEO)

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια προσπάθεια να βγει από το αδιέξοδο της υπόθεσης Κρστίτσιτς, ο οποίος δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτήν, αν και έχει συμβόλαιο για επιπλέον ένα έτος. Έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα και η σερβική ομάδα έχει ήδη προτείνει ως ανταλλάγματα τους Κανγκά ή Γκόμπελιτς ώστε να αποφύγει να δώσει χρήματα.

Αν όμως υπάρχει ένας παίκτης που θα ήθελε πολύ η ΑΕΚ από το ρόστερ του Αστέρα, αυτός είναι ο πολυσύνθετος (καθώς παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας επίσης) δεξιός μπακ, Μίλαν Γκάγιτς. Αυτόν θέλει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24, η Ένωση θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει μετά από δική του εισήγηση.

Ο Γκάγιτς είναι 25 ετών, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Σερβίας και προσφάτως με την Ανδρών. Η βασική θέση του είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως παίζει και στο αριστερό. Έχει χρηματιστηριακή αξία που υπολογίζεται σε 3,5 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ, είναι μια σπουδαία περίπτωση αν η απόκτησή του μπορεί να καταστεί εφικτή.

Ο Μίλαν Γκάκιτς πανηγυρίζει σε παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα
Ο Μίλαν Γκάκιτς πανηγυρίζει σε παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα © 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS


Η ΑΕΚ έχει κάνει κρούση ήδη στον Ερυθρό Αστέρα

Από άλλες πηγές προκύπτει, ότι η Ένωση έκανε ήδη κρούση προς τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας την ελευθέρας του Κρστίτσιτς και ένα σημαντικό πόσο για την απόκτηση του Γκάγιτς, λέγεται για περίπου 500.000 ευρώ. Ο Γκάγιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπέογκραντ, ήταν μεγάλο ταλέντο στην αφετηρία της και βρέθηκε σε ηλικία 22 ετών στη Γαλλία, υπογράφοντας στη Μπορντό. Εκεί είχε μια δύσκολη τριετία, αγωνιζόμενος σε 40 επίσημα ματς, μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και επέστρεψε στην πατρίδα του για να παίξει στον Ερυθρό Αστέρα.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, άρα σε 6 μήνες θα έχει την ευχέρεια να υπογράψει όπου επιθυμεί, χωρίς ο Αστέρας να αξιώσει αμοιβή. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ καθώς και ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει ξανά στο εξωτερικό.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ