ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χειρουργείται από τον Νικ Φαν Ντάικ ο Γαλανόπουλος

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στην προετοιμασία της ΑΕΚ
Ο Κώστας Γαλανόπουλος στην προετοιμασία της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού στον αστράγαλό του. Απομένει η συμφωνία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου και του Νικ Φαν Ντάικ για το που θα γίνει η επέμβαση.

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να περάσει την πόρτα του χειρουργείο ο Κώστας Γαλανόπουλος, όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT24.

Ο Έλληνας μέσος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με τον Νικ Φαν Ντάικ που ειδικεύεται σε επεμβάσεις στους αστραγάλους να αναλαμβάνει την επέμβασή του, από κοινού με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου.

Ο Φαν Ντάικ εξέτασε τον Γαλανόπουλο επί ελληνικού εδάφους, παρουσία μάλιστα του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, ώστε να έχει πλήρη εικόνα του ιστορικού και της κατάστασης του ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το μόνο που απομένει είναι αποφασιστεί αν θα γίνει στην Ολλανδία ή στην Ελλάδα, καθώς ο Ολλανδός ιατρός έρχεται συχνά στη χώρα μας, ενώ οι δυό τους συνεργάζονται στενά.

Ο συγκεκριμένος ιατρός είχε ασχοληθεί χειρουργήσει και του Ιωάννη Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού και τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος αυτή τη στιγμή ανήκει στην ΑΕΚ.

Στο παρελθόν έχει ωφελήσει με τις τεχνικές του αθλητές παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκο φαν Μπάστεν, αλλά και απλούς ανθρώπους που πάσχουν από αντίστοιχα προβλήματα στους αστραγάλους.

Από εκεί και πέρα ο Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Άμραμπατ ακολούθησε το δικό του ατομικό πρόγραμμα, καθώς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είχε απουσιάσει από το ντέρμπι στην Τούμπα, λόγω θλάσης που υπέστη στον αριστερό τετρακέφαλο κόντρα στη Λαμία.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ