ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προβληματισμός για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου, αναμένονται αποφάσεις

Ο Γαλανόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για την 1η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Γαλανόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό INTIME

Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλο και οι άνθρωποι της Ένωσης καλούνται να πάρουν αποφάσεις για χειρουργείο ή συνέχεια στο ειδικό πρόγραμμά του.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μετά και το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό έχει μείνει εκτός των αγώνων της ΑΕΚ και ακολουθεί είτε ατομικό πρόγραμμα, είτε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο 23χρονος μέσος της Ένωσης εξακολουθεί να πονάει και η κατάστασή του έχει προκαλέσει ανησυχία στους ανθρώπους της ομάδας.

Άμεσα, η ΑΕΚ θα κληθεί να πάρει αποφάσεις σχετικά με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου. Είτε, λοιπόν, θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου για μία νέα επέμβαση στον αστράγαλο, είτε θα συνεχίσει το ειδικό του πρόγραμμα, προκειμένου κάποια στιγμή να ενταχθεί στην Ένωση.

Ο Γαλανόπουλος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2019 υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χρόνο του αστραγάλου του δεξιού ποδιού. Όμως, και μετά την επιστροφή του οι ενοχλήσεις δεν έχουν φύγει και δεν αφήνουν τον 23χρονο μέσο να αποκτήσει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται.

Φέτος αγωνίστηκε σε ένα ημίχρονο απέναντι στον Ιωνικό, ενώ την περσινή σεζόν έπαιξε σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ