ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Γαλανόπουλο η αποστολή κόντρα στη Λαμία

Ο Κώστας Γαλανόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό
Ο Κώστας Γαλανόπουλος στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για την αυριανή (22/09) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Εκτός αποστολής οι Γαλανόπουλος, Μοχαμάντι και Λιβάι Γκαρσία. Στην αποστολή ο Ζίγκα Λάτσι.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (22/09, 20:30 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.

Εκτός αποστολής έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα (21/09), πρόγραμμα αποφόρτισης, ο ανέτοιμος Μίλαντ Μοχαμάντι και ο τιμωρημένος Λιβάι Γκαρσία. Αντίθετα στην αποστολή είναι ο νεαρός Σλοβένος στόπερ, Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τη Λαμία: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ