ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Θύμα διάρρηξης ο Βίντα, την Παρασκευή η άφιξη στην Ελλάδα

Croatia's Domagoj Vida, right, shakes hands with Czech Republic's Tomas Kalas during the Euro 2020 soccer championship group D match between Croatia and the Czech Republic at the Hampden Park stadium in Glasgow, Friday, June 18, 2021. (Paul Ellis, Pool via AP)
Croatia's Domagoj Vida, right, shakes hands with Czech Republic's Tomas Kalas during the Euro 2020 soccer championship group D match between Croatia and the Czech Republic at the Hampden Park stadium in Glasgow, Friday, June 18, 2021. (Paul Ellis, Pool via AP) AP

Ο Ντομαγκόι Βίντα έπεσε θύμα διάρρηξης, με αποτέλεσμα η άφιξή του στην Ελλάδα να μετατεθεί κατά μία ημέρα, το οποίο σημαίνει πως θα βρίσκεται στη χώρα μας την Παρασκευή (29/07) αντί για την Πέμπτη (28/07).

Με καθυστέρηση μίας ημέρας θα αφιχθή στην Ελλάδα ο Ντομαγκόι Βίντα. Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο 33χρονος στόπερ έπεσε θύμα διάρρηξης στην Κροατία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει στην πατρίδα του προκειμένου να καταθέσει στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι άνθρωποι της Ένωσης, η διάρρηξη έγινε την ώρα που δεν βρισκόταν ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του στην οικία, με τους δράστες, ωστόσο, να παίρνουν αντικείμενα αξίας.

Αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται στη χώρα μας την Παρασκευή (29/07) αντί για την Πέμπτη (28/07), ενώ το Σάββατο (30/07) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία του Κροάτη αμυντικού με την ΑΕΚ αφορά διετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατομμυρίων ευρώ και δυνατότητα επέκτασης συμβολαίου για επιπλέον έναν χρόνο.

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στη Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ) και εσχάτως αγωνιζόταν στην Μπεσίκτας, όπου είχε συνολικά 164 ματς και 16 τέρματα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ