ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Στέλνουν οριστικά τον Αντούνα στην Ένωση οι Μεξικανοί

Mexico's Henry Martin, Edson Alvarez and Uriel Antuna, from left, run with the ball after scoring their second goal during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Mexico's Henry Martin, Edson Alvarez and Uriel Antuna, from left, run with the ball after scoring their second goal during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Σύμφωνα με το ESPN του Μεξικού, η ΑΕΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με την Κρουζ Αζουλ και τον Ουριέλ Αντούνα, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουριέλ Αντούνα στην ΑΕΚ, όπως μεταφέρει το ESPN του Μεξικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ένωση έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία με την Κρουζ Αζουλ, με το ποσό της μεταγραφής να κλείνει στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο, μάλιστα, θα μοιραστεί με την Τσίβας Γουαδαλαχάρα, που κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και οψιόν μεταπώλησης της τάξης του 20-30%, με την Κρουζ Αζούλ να επωφελείται μελλοντικά σε περίπτωση πώλησης του μεσοεπιθετικού από την ΑΕΚ.

Η μεταγραφή θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης και ο Ουριέλ Αντούνα να ενταχθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με τη συμφωνία να είναι πλήρης ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, όπως σημειώνει το ESPN.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ