ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Πρόταση στην Τζουργκάρντεν για τον Ίσακ Χίεν, σύμφωνα με τους Σουηδούς

Ο Ίσακ Χίεν
Ο Ίσακ Χίεν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σουηδικής ιστοσελίδας "Expressen", η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στην Τζουργκάρντεν για την απόκτηση του 23χρονου στόπερ, Ίσακ Χίεν.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο 23χρονος στόπερ της Τζουργκάρντεν, Ίσακ Χέιν (ύψος 1.91μ). Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σουηδικής ιστοσελίδας "Expressen.se", οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν καταθέσει πρόταση για τον νεαρό αμυντικό, ενώ παράλληλα συζητούν μαζί του και για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Ο Χίεν έχει γεννηθεί στις 13 Ιανουαρίου του 1999 και άρχισε την καριέρα του από τη Βάσαλουντ, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 πήρε μεταγραφή στην Τζουργκάρντεν, με την οποία μετράει 20 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 13 αγώνες του σουηδικού πρωταθλήματος, μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ.

"Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χίεν. Δεν έχουμε ανοίξει διάλογο με την ΑΕΚ, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, δεν το κρύβω. Ο Ίσακ είχε μια φανταστική εξέλιξη, πολλοί σύλλογοι τον ακολουθούν, αλλά δεν έχουμε διαπραγματεύσεις με κανέναν αυτή τη στιγμή. Έχουμε σημαντικά ματς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων", είπε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν, Μπόσε Άντερσον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24, ο παίκτης όντως έχει απασχολήσει την ΑΕΚ και αποτελεί μία επιλογή που τελεί υπό συζήτηση στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Δείτε το γκολ που σημείωσε ο Χίεν κόντρα στη Μάλμε στο 1:48 του video:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ