ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Οι Βέλγοι στέλνουν στην Ένωση τον Βαλεντίν Γκόμεζ της Βέλεζ Σάρσφιλντ

Ο Βαλεντίν Γκόμες με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής
Ο Βαλεντίν Γκόμες με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής © 2023 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Σύμφωνα με λογαριασμό στο Twitter που ασχολείται με ποδοσφαιρικές μεταγραφές, η ΑΕΚ θέλει να κάνει δικό της τον 20χρονο Βαλεντίν Γκόμες της Βέλεζ Σάρσφιλντ.

Μια ανάρτηση στο Twitter από το λογαριασμό Koinc Sport ο οποίος ασχολείται με ποδοσφαιρικές μεταγραφές, κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ για την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού της Βέλεζ Σάρσφιλντ, Βαλεντίν Γκόμες.

ΑΕΚ πλησιάζει στο να υπογράψει τον 20χρονο Αργεντίνο στοπερ της Βέλεζ Σάρσφιλντ με μόνιμη μεταγραφή. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες με μελλοντικά ποσοστά πώλησης. Η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα'', αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Γκόμες είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των στόπερ, είναι αριστεροπόδαρος και χρησιμοποίεται επίσης και ως αριστερός μπακ.

Αναφέρεται, δε, ενδιαφέρον από σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως ο Άγιαξ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ξεπήδησε από το πρόγραμμα Ακαδημιών της Βέλεζ και παρά το νεαρό της ηλικίας του μετρά ήδη με την πρώτη ομάδα 54 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ.

Από την ΑΕΚ πάντως διαψεύδεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό στόπερ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ