ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Τσιγκρίνσκι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση και ο Αλμέιδα το σκέφτεται ως 4η ή 5η λύση στους στόπερ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI SPORTS

Υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και ασφαλώς όχι για να λογίζεται ως λύση του βασικού rotation, ο Ουκρανός στόπερ, Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι ενδέχεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ για να κλείσει σε αυτήν την καριέρα του.

Η ΑΕΚ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσθέσει στο ρόστερ της δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο της επόμενη σεζόν. Υπήρχε άλλωστε σήμερα και σχετική ενημέρωση, σύμφωνα με τα οποία φουλάρει τις μηχανές για να έχει -αν γίνεται- και τους δύο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Αυτή τη στιγμή, μετά και την παραχώρηση του Στράτου Σβάρνα υπό τη μορφή δανεισμού στην πολωνική Ράκοβ, στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν τέσσερις στόπερ: ο σίγουρος Σίμος Μήτογλου, ο επίσης παραμένων (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς και οι προερχόμενοι από την ΑΕΚ Β', Ζίγκα Λάτσι και Γιώργος Κορνέζος, οι οποίοι θα περάσουν από εξετάσεις στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, στην Ολλανδία.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, προέκυψε συζήτηση και για τον Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, μετά από σχετική δική του επιθυμία να επιστρέψει στην ΑΕΚ για να κλείσει σε αυτήν την καριέρα του. Κάτι που ασφαλώς μπορεί να συμβεί υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις οι οποίοι έχουν να κάνουν με την αγωνιστική παρουσία του.

Εφόσον παρθεί τέτοια απόφαση, ο Ουκρανός στόπερ θα είναι απλώς μια επιπλέον επιλογή στο ρόστερ, γνωρίζοντας ότι θα λογίζεται ως μια επιλαχούσα περίπτωση. Κοινώς ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι ελάχιστος καθώς θα αντιμετωπίζεται ως μια εξτρά λύση που δεν θα χαρακτηρίζεται από δική του απαίτηση να παίζει. Ο Τσιγκρίνσκι ταξίδεψε πρόσφατα στην Κύπρο για να μιλήσει με την Ανόρθωση, ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν προχώρησε.

Για εκείνον υπάρχει ακόμα "ζωντανή" και η επιλογή του Ιωνικού, όμως είναι επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Όπως επίσης είναι δεδομένη και η θέληση των ανθρώπων της ομάδας και του Δημήτρη Μελισσανίδη ειδικότερα, να αξιοποιηθεί στην Ένωση από άλλο πόστο, όταν τερματίσει την καριέρα του.

Είναι κοντολογίς ένα θέμα ανοιχτό, εξαρτάται αποκλειστικά από τη βούληση του Αλμέιδα και δεδομένα έχει γίνει κουβέντα εντός ομάδας για τα υπέρ αυτής της συνεργασίας στην περίπτωση που ο προπονητής ανάψει το 'πράσινο' φως για να συμβεί αυτό.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ