ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ντινάμο απέρριψε πρόταση της Ένωσης για τον Λιούμπισιτς, παραμένει ανοικτή η μεταγραφή

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Ντινάμο απέρριψε πρόταση της Ένωσης για τον Λιούμπισιτς, παραμένει ανοικτή η μεταγραφή
Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς EUROKINISSI

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ απέρριψε κρούση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, η οποία είναι κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν οι Κροάτες. Παρ' όλα, αυτά το ζήτημα είναι ανοικτό.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Κροατία, παλεύει για την απόκτηση του 24χρονου μέσου, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ο οποίος αγωνίζεται και ανήκει στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η Ένωση φέρεται να προσέφερε ένα ποσό στους Κροάτες της τάξεως των τριών εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Κροάτη χαφ, ωστόσο η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται, ότι η Ντινάμο είχε αποκτήσει με τρία εκατομμύρια τον παίκτη από τη Ραπίντ, το 2022.

Η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι η Ντινάμο αποφάσισε να τον κρατήσει, καθώς ο τεχνικός Σεργκέι Γιακίροβιτς τον υπολογίζει κανονικά. Ο παίκτης είναι θετικός να έρθει στην ΑΕΚ και ένας από τους λόγους ήταν ότι χρησιμοποιούνταν στο αριστερό άκρο της άμυνας και όχι στη φυσική του θέση, στη μεσαία γραμμή.

Η Ντινάμο ωστόσο, σύμφωνα με το sportske novosti, έκλεισε την πόρτα στην Ένωση, διότι θεωρεί ότι ο παίκτης έχει πολλά να δώσει στο μέλλον και η τιμή του μπορεί να αυξηθεί στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Άλλωστε, οι Κροάτες, προκειμένου να να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ, απέκτησαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδου τον Τακούγια Ογκιβάρα, δανεικό από την Ουράβα. Αυτό σημαίνει, ότι ο Γιακίροβιτς αναμένεται να επαναφέρει τον Λιούμπισιτς στη φυσική του θέση, στους χαφ.

Πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα για τον Λιούμπισιτς ενδιαφέρθηκε και η Λέτσε, ενώ οι Κροάτες υποστήριζαν εδώ και τρεις εβδομάδες ότι ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει με μεταγραφή τον Ιανουάριο, γιατί ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε ο προπονητής του. Ωστόσο, το ζήτημα παραμένει ανοικτό, με την ΑΕΚ να κάνει προσπάθεια να τον κάνει "δικό" της.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ