ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Λιούμπισιτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης, σύμφωνα με τους Κροάτες

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Λιούμπισιτς αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης, σύμφωνα με τους Κροάτες
EUROKINISSI

Νέο δημοσίευμα στην Κροατία αναφέρει ότι ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, καθώς σύμφωνα με το κροατικό Sportske Novosti, ο 24χρονος Κροάτης μέσος έκανε αποδεκτή την πρόταση της Ένωσης.

Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων είναι σοβαρό και μεγάλη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα. Ο Λιούμπισιτς αποκτήθηκε από την Ντινάμο το καλοκαίρι του 2022 έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ (όση και η αξία του στην transfermarkt).

Μάλιστα όταν πήρε μεταγραφή για τους Κροάτες βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Ντάλιτς για να κληθεί στην εθνική Κροατίας κάτι που δε συνέβη μέχρι στιγμής. Στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο ως αριστερός μπακ κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και "πάγωσε" τις σχέσεις του με την ομάδα.

Ως προς τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά το Sportske Novosti σημειώνει: "Ο Λιούμπιτσιτς δεν έφτασε ποτέ πλήρως στις δυνατότητές του στη Ντινάμο. Αποκτήθηκε από τη Ραπίντ ως πολύπλευρος χαφ που μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά με τη φανέλα των Μπλε δεν βρήκε πραγματική ευκαιρία στη φυσική του θέση του κεντρικού χαφ, δηλαδή το οκτώ".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ