ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Εντός της ημέρας τα σπουδαία για Σιντιμπέ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ © 2018 DAVID VINCENT/AP IMAGES

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψει οριστική εξέλιξη με ανακοινώσεις στη... Ριζούπολη.

Το βράδυ του Σαββάτου (03/09) η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας "Equipe" αποκάλυψε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο δεξιό μπακ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονάκο.

Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο η περίπτωση του Γάλλου διεθνή αμυντικού όχι μόνο απασχολεί, αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να προκύψει οριστική εξέλιξη.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό οι ανακοινώσεις να γίνουν από τα... μεγάφωνα της Ριζούπολης, σε μία αντίστοιχη κίνηση με εκείνη που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Μπερνάρντ.

Ο Σιντιμπέ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Τρουά, Λιλ, Μονακό και Έβερτον, ενώ είναι και 18 φορές με τη Γαλλία, με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, αγωνιζόμενος, μάλιστα, στον αγώνα των ομίλων με τη Δανία.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ