ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέσα και ο Γκαρσία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο
Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Μετά τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (3/12), ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να υπολογίζει και στον Λιβάι Γκαρσία, καθώς το Σάββατο (4/12) ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο 24χρονος είχε υποστεί στο ματς με την Κηφισιά (4-0) στο πλαίσιο του Κυπέλλου κάκωση στην ποδοκνημική, ωστόσο το πρόβλημά του αποδείχθηκε πως δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και ως εκ τούτου μπήκε στην προπόνηση και είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Το πρωί της Κυριακής η ομάδα θα κάνει "ενεργοποίηση" στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει της απογευματινής αναμέτρησης με τους Πράσινους.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ