ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέσα ο Τσούμπερ για Παναθηναϊκό, μπαίνει το Σάββατο και ο Γκαρσία

Ο Στίβεν Τσούμπερ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Στίβεν Τσούμπερ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Στίβεν Τσούμπερ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) και είναι στη διάθεση του Γιαννίκη για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Από το Σάββατο μπαίνει και ο Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Ένα από τα ερωτηματικά ήταν η παρουσία του Στίβεν Τσούμπερ στο ντέρμπι.

Ο Τσούμπερ είχε μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού στο πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα, ωστόσο φαίνεται πως το ξεπέρασε. Την Παρασκευή (3/12) προπονήθηκε κανονικά και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για τον σημαντικό αγώνα.

Ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/12) και το ίδιο συνέβη και την Παρασκευή. Όμως, το πρόβλημά του δεν είναι ιδιαίτερο σοβαρό και έτσι με τη σειρά του θα μπει στις προπονήσεις το Σάββατο (4/12). Επομένως, όπως ο Τσούμπερ, έτσι και ο Γκαρσία δεν αναμένεται να απουσιάσει από το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ