ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Μάνταλο η ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Πέτρος Μάνταλος πανηγυρίζει γκολ του στο Ιωνικός - ΑΕΚ για τη Super League Interwetten.
Ο Πέτρος Μάνταλος πανηγυρίζει γκολ του στο Ιωνικός - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Πέτρος Μάνταλος και Νταμιέν Λε Ταλέκ οι δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Τσιντώτας δηλώθηκε στην ενδεκάδα, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει την προθέρμανση, με τον Χατζηεμμανουήλ να κάθεται κάτω από τα δοκάρια.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Super League Interwetten (23/01, 17:15, NOVA Sports 2 και Live SPORT24), με την Ένωση να γνωστοποιεί την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα αντί του Ντάρκο Γέβτιτς που έπαιξε βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Νταμιέν Λε Ταλέκ αντικαθιστά τον Σιμόες στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο Τσιντώτας, οποίος στη χθεσινή (22/01) προπόνηση υπέστη ένα μυϊκό σπασμό, έκανε όλες τις απαραίτητες φυσικοθεραπείες, ωστόσο στη σημερινή προθέρμανση δεν μπόρεσε τελικά να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα στη διάθεση του Γιαννίκη επέστρεψε και ο Βράνιες, ο οποίος είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ.

Αναπληρωματικοί: Θεοχάρης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Αραούχο.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ