ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με αρχηγό τον Μάνταλο στην OPAP Arena

Ο Πέτρος Μάνταλος
Ο Πέτρος Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, αποφασίστηκε η παραμονή του στην ομάδα έως το 2024, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Τέλος στο ανοιχτό θέμα του Πέτρου Μάνταλου έβαλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά από συνάντηση που είχε μαζί του, το βράδυ της Τετάρτης, το θέμα για την ΑΕΚ θεωρείται λήξαν.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του διεθνούς μέσου, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα playoffs και τα εναντίον του παίκτη υβριστικά συνθήματα από μερίδα των οπαδών.

"Είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την πορεία. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες ευθύνες. Να τελειώσει η σεζόν και τις επόμενες μέρες ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι", είχε δηλώσει μετά τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".

Δίχως, λοιπόν, πολλές λεπτομέρειες, η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Μάνταλος, θα είναι οι αρχηγός της ομάδας, στην είσοδό της στην OPAP Arena.

Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε τέσσερα γκολ και 11 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ένωσης μετράει 54 τέρματα, 82 ασίστ σε 278 αγώνες.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ