ΑΕΚ

Μάνταλος: "Έχω τις μεγαλύτερες ευθύνες, θα τις αναλάβω με πράξεις"

Μάνταλος: "Έχω τις μεγαλύτερες ευθύνες, θα τις αναλάβω με πράξεις"
INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος βγήκε μπροστά, μίλησε για ανάληψη ευθυνών από μέρους του και -με τον τρόπο που τοποθετήθηκε- φαίνεται πως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιας εξέλιξης, αναφορικά με το μέλλον του.

Πολύ φορτισμένος σε συναισθηματικό επίπεδο, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τις ευθύνες που του αναλογούν για τη φετινή παταγώδη αποτυχία της ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός της Ένωσης εξήγησε πως ο ίδιος φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες για όσα συνέβησαν, με τον τρόπο που τοποθετήθηκε και τις λέξεις που χρησιμοποίησε να δείχνουν πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εξελίξεων τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Μέσα στη χρονιά έγιναν πολλά. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ. Το θέμα είναι ότι τελειώσαμε τη σεζόν, όπως την τελειώσαμε. Είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει, όσο τουλάχιστον είμαι εγώ εδώ (σ.σ.: στην ΑΕΚ). Ειλικρινά δεν έχω λόγια γι αυτή την κατάσταση, για την πορεία που έχουμε κάνει ως τώρα. Δεν βρίσκω λόγια. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως ποδοσφαιριστές είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη απ όσους αγαπούν την ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα τις αναλάβω, θα το κάνω με πράξεις και όχι με λόγια. Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της. Ίσως στην κρισιμότερη σεζόν της ιστορίας της, ειδικά μετά από μια τέτοια χρονιά που κάναμε. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε όλοι".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ