ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ίδιες τιμές σε όλες τις θύρες στα νέα εισιτήρια διαρκείας, άμεση σύνδεση με τη "μετακόμιση" στην Opap Arena

Φίλαθλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Φίλαθλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έδωσε κάποιες πληροφορίες αναφορικά με τα εισιτηρία διαρκείας της νέας σεζόν (2020-21), ενώ οι τελικές λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές την Παρασκευή (02/06), όπου θα βγει η ανακοίνωση για τα νέα διαρκείας. Τα εισιτηρία συνδέονται άμεσα με αυτά της νέας περιόδου στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ έδωσε νέες πληροφορίες αναφορικά με τα εισιτηρία διαρκείας για τη σεζόν 2020-21, τα οποία θα διατεθούν προς πώληση από την προσεχή Δευτέρα (05/07). Μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2019-20.

Οι τιμές θα είναι ίδιες και στις ίδιες θύρες του ΟΑΚΑ με αυτές της τελευταίας σεζόν, δηλαδή της σεζόν 2019-20, στην οποία ο κόσμος δεν εισήλθε στο γήπεδο λόγω της πανδημίας.

Θα υπάρξουν εξαιρετικές εκπτωτικές κατηγορίες, που θα ανακοινωθούν, για νέους 18-24 ετών, για την κιτρινόμαυρη οικογένεια, για ΑΜΕΑ και για τους φιλάθλους άνω των 65 ετών.

Τα διαρκείας της εφετινής σεζόν με βάση ειδική μελέτη του τμήματος εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνουν απευθείας πρόσβαση στα διαρκείας την επόμενη σεζόν στην Opap Arena ανεξαρτήτως των δύο άλλων προνομιακών κατηγοριών που ισχύουν και έχουν από τα προηγούμενα χρόνια ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ (εισιτήρια Γ’, Β’ Εθνικής και τριετία). Η περσινή σεζόν λόγω της περιεργίας κατάστασης με τον κορονοϊό, δεν "μετράει" για τη συμπλήρωση της τριετίας.

Εξάλλου η εφετινή καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22, όπως θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή, ακόμα και οι εφετινές κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας, σχετίζονται άμεσα με την επερχόμενη μετακόμιση στο νέο γήπεδο.

Το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα λειτουργήσει και εφέτος κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A του ΟΑΚΑ), οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 10:00-18:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) Σάββατο 10:00-14:00 το Σάββατο

Αναφορικά με τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του aekfc.gr και για τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου της ομάδας, τα πάντα θα ξεκαθαριστούν στην επίσημη ενημέρωση της Παρασκευής.

Θα ισχύσουν οι γνωστοί τρόποι πληρωμής με μετρητά, πιστωτικές κάρτες με δόσεις και με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Α.Ε.Κ στην Τράπεζα Πειραιώς. Ολες οι λεπτομέρειες και ως προς το κομμάτι των πληρωμών θα δοθούν την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα των γηπέδων για τους φιλάθλους, στο 85% της χωρητικότητας των γηπέδων. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν νοσήσει (αποδεδειγμένα) τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ