ΑΕΚ

ΑΕΚ: Από τη Δευτέρα (05/07) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αστέρα
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ξεκινάει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα (05/07), ενώ μέχρι την Παρασκευή θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την ενήμερωση των κιτρινόμαυρων φιλάθλων.

Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα στο 85% της χωρητικότητας των γηπέδων. Πρόσβαση θα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, ενώ οι ανήλικοι θα προσέρχονται με αρνητικό self - test ή rapid test, ενώ απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκινάει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από την επόμενη Δευτέρα (05/07) για τη σεζόν 2021-22. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση αύριο (30/06), ενώ την Παρασκευή θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες, προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι φίλοι της ομάδας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει από στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα η επιστροφή των φιλάθλων θα γίνει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας (στις 29 Ιουλίου για τον επαναληπτικό το δευτέρου προκριματικού του Conference League), ωστόσο είναι πολύ πιθανό αυτό να γίνει στο τελευταίο φιλικό που θα δώσει η Ένωση στις 15 Ιουλίου.

Οι κάτοχοι εισιτηριών διαρκείας της σεζόν 2019-20 θα διατηρήσουν για κάποιο διάστημα τη θέση τους, καθώς το περσινό εισιτήριο ήταν "άκυρο", λόγω του κορονοϊού.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ